Titkos esküvőn mondta ki az igent Cserpes Laura

házasság cserpes laura titkos esküvő
Egy héttel ezelőtt ált oltár elé az énekesnő és szerelme. Cserpes Laura badacsonyi esküvőjére csak a család és a barátok voltak hivatalosak.

Az elmúlt időszakban keveset lehetett hallani Cserpes Laura magánéletéről, de most elmondta: immár férjes asszony. 

Titkos esküvőn mondta ki az igent Cserpes Laura
Titkos esküvőn mondta ki az igent Cserpes Laura
Forrás: Cserpes Laura/Facebook

Cserpes Laura civil férfi mellett talált rá a boldogságra

Az énekesnő a Tények Plusznak mondta el, Badacsonyban házasodott össze párjával. "A lánykérés májusban történt, az Ázsia Expressz forgatása után, amit titokban tartottunk, aztán viszonylag gyorsan eldöntöttük, hogy miért is várnánk olyan sokat, hát házasodjunk össze" -  idézi Laurát a Ripost. Laura 2012-ben két év házasság után vált el a Megasztár felfedezettjétől, Fekete Dávidtól, később rövid ideig Berki Krisztián volt a párja, majd Gyurta Dánielel járt együtt, a boldogság azonban egy civil férfi oldalán talált rá.

 

Sok világsztár is így csinálja

Ahogy Laura, úgy több külföldi híresség is titokban ment hozzá kedveséhez. Kate Winslet például egy év ismeretség után mondta ki a boldogító igent New Yorkban, egy titkos szertartáson. A színésznő és Edward Abel Smith-ben (ismertebb nevén Ned Rocknroll) 12 éve együtt vannak, Kate pedig ma már biztos benne, hogy számára ő az igazi. Sandra Bullock is titkos esküvőn mondta ki a boldogító igent Bryan Randallnek 2021-ben. Boldogságuk nem tartott sokáig, a férfi 2023-ban elhunyt. 2012-ben Blake Lively és Ryan Reynolds is titokban keltek egybe, valamint Penelope Cruz és Javier Bardem is a barátaik körében fogadott örök hűséget egymásnak egykor a Bahamákon. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.