Vilmos herceg szakállal hódít: rajongói szerint a trónörökös soha nem nézett ki jobban

Vilmos herceg
AFP or licensors/Britain's Prince William, Prince of Wales arrives at the Saatchi Gallery, in London to visit the exhibition "Homelessness: Reframed", on September 5, 2024. The exhibition brings to life the breadth and complexities of homelessness and aims to help the public to engage with, and better understand, the stories of those who have experienced the issue. (Photo by HENRY NICHOLLS / AFP) - AFP
brit királyi család Vilmos herceg stílus szakáll
A nyár elment, de a szakáll marad. Vilmos herceg azzal örvendezteti meg rajongóit, hogy ismét meghagyta a szakállát. A rajongói teljesen odáig vannak a trónörökösért, azt mondják, soha ilyen jól még nem nézett ki.

Vilmos herceg csütörtökön ismét mutatott egy kis borostát, amikor részt vett a „Hajléktalanság: Átkeretezve” című kiállításon a londoni Saatchi Galériában. Az eseményre a 42 éves herceg laza, strukturált tengerészkék öltönyt választott, kigombolt nyakú világoskék galléros inggel, és némi szakállkezdeménnyel. A rajongók a fotókat látva nem bírtak magukkal. 

Vilmos herceg
Vilmos herceg rajongói szerint a trónörökös soha ilyen jól még nem nézett ki, mint borostásan
Forrás: AFP

Rajongói bocsánatkérést követelnek Vilmos hercegtől

Az emberek a trónörökös szakállának megszállottjai lettek, az egyikük azt tweetelte: „Követelem, hogy Vilmos herceg azonnal kérjen bocsánatot, amiért ilyen dögös”. Egy másik azt írta: „Vilmos szakálla visszatért, a herceg soha nem nézett ki jobban! Reméljük, hogy ezúttal távol tartja a borotvát”.

Vilmos herceg először nyáron az Instagramon debütált némi arcszőrzettel, amikor feleségével, Katalin hercegnével együtt gratulált Nagy-Britannia csapatának a 2024-es párizsi olimpia zárásakor. A Reel kommentszekcióját hamar elárasztották a gratulációk, az emberek dicsérték a walesi herceg új külsejét.

Néhány héttel később azonban az arcszőrzet eltűnt, és egy klasszikus, borotvált Vilmos herceget láttak a családjával templomba menni. A szokásos megjelenés arra késztette az embereket, hogy találgatásokba kezdjenek, úgy gondolták, a szakáll csak a nyári szünetre szólt, egy kis lazaság, mielőtt szeptemberben visszatérne a királyi feladatokhoz, de úgy tűnik, tévedtek, vagy Vilmos herceg döntött másképp, mint korábban.

Vilmosnak korábban is volt szakálla

Nem ez az első alkalom, hogy Vilmos herceg szakállat növeszt. 2008-ban a karácsonyi istentiszteletekre sűrű szakállal érkezett, ám az utóbbi években ez nem volt jellemző, úgy tűnt, a trónörökös inkább a csupasz arcot részesíti előnyben.

S hogy most meddig marad meg a borosta, lesz-e belőle szakáll? Ki tudja... Még az is lehet, hogy Vilmos herceg a borotválkozásmentes novemberen töpreng.

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.