Dave Grohl felesége már nem viseli jegygyűrűjét: szexi teniszoktatóval kapták lencsevégre

2018 LACMA Art + Film Gala - Arrivals
Getty Images/2018 LACMA Art + Film Gala - Arrivals - Jesse Grant
válás jegygyűrű Dave Grohl
Jordyn Blum jegygyűrűje nélkül jelent meg egy edzésen teniszoktatójával, Christopher Crabbel. Dave Grohl felesége először jelent meg a nyilvánosság előtt azóta, hogy férje bejelentette, hogy megcsalta őt és született a szeretőjétől egy kislánya.

A Page Six exkluzív fotóin Dave Grohl felesége egy kaliforniai Studio City teniszpályáján tűnt fel kedden, ahol négy órán át játszott teniszoktatójával, Christopher Crabbel együtt. A Fall Out Boy énekese, Pete Wentz is csatlakozott hozzájuk. Jordyn Blum először jelent meg a nyilvánosság előtt azóta, hogy férje bejelentette, megcsalta őt és szeretőjétől gyermeke született.

Dave Grohl felesége
Dave Grohl felesége jegygyűrűje nélkül jelent meg a nyilvánosság előtt
Forrás: WireImage

Dave Grohl felesége jegygyűrűje nélkül jelent meg a nyilvánosság előtt

Jordyn jókevűen távozott a hosszú edzés után a teniszpályáról, ám ami még ennél is feltűnőbb volt: nem viselte bal kezén jegygyűrűjét. 

Állítólag Blum már évek óta Crabb tanítványa, és hetente többször is edz vele annak tarzanai otthonában. Júliusban Crabb — aki több hírességet is edz — az Instagramon áradozott Blumról és Grohlról is. Posztolt egy fotót, amin a házaspár együtt van Wimbledonban, és ezt írta alá: „Nagyon örülök, hogy láthatom tanítványaimat, Dave-et és Jordynt. Mindig stílusosan néznek ki a teniszpályán és azon kívül is.” Bennfentesek szerint Grohl régóta gyanakszik Blum és Crabb kapcsolatára.

„Dave Grohl évek óta féltékeny Jordyn teniszoktatójára” – mondta egy forrás a lapnak a hétvégén. „Sokat vitáztak emiatt, és Dave úgy gondolja, hogy flörtöltek. Jordyn azt mondta neki, hogy bolond, ha ilyesmire is gondol, de Dave ragaszkodott az elképzeléséhez.”

Dave Grohl múlt héten jelentette be: megcsalta a feleségét

A Foo Fighters frontembere a közösségi oldalán tett nyilatkozatban jelentette be, hogy gyermeke született a szeretőjétől. Dave Grohl azt írta, részt akar venni a kislány nevelésében, de szereti a feleségét, és mindent megtesz azért, hogy visszanyerje a családja bizalmát.  Az énekes és felesége, Jordyn Blum 21 éve házasok, ezalatt 3 közös gyerekük született: a 18 éves Violet, a 15 éves Harper és a 10 éves Ophelia. Az ő megbocsátásukat is igyeszik elnyerni a zenész, de úgy tűnik, hogy nem reagáltak túl jól a helyzetre, ugyanis teljesen elrejtőztek a nyilvánosság elől. Szavakkal nem kommentálták a történteket, de a reakciójuk ettől még beszédes: a két idősebb lány, Violet és Harper törölték magukat az Instagramról, profiljuk mostantól nem elérhető. Grohl és felesége, Jordyn Blum 2001-ben találkoztak először. Jordyn producerként dolgozott az MTV-nél. 2003. augusztusában házasodtak össze. Grohl akkor azt nyilatkozta, hogy a felesége az első ember, akivel valaha is igazán őszinte volt. 


 

 


 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.