Gypsy Rose Blanchard fotót posztolt a kisbabájáról: „Édes kislányom"

terhesség Gypsy Rose Blanchard ultrahang
Amerika kedvenc anyagyilkosa megosztott egy friss ultrahangos felvételt az első gyermekéről. Gypsy Rose Blanchard arról is beszélt, hogy érzi-e már a baba mozgását.

„A mi édes kislányunk a 20 hetes ultrahangon” - írta az Insta-fotó mellé a 33 éves Gypsy Rose Blanchard szeptember 3-án, kedden. „Gyönyörűen növekszik" - tette hozzá.

Gypsy Rose Blanchard kisbabája
A mi édes kislányunk a 20 hetes ultrahangon - írta Gypsy Rose Blanchard az ultrahangos képhez
Forrás: https://www.instagram.com/gypsyrosemedia/

Gypsy Rose nem titkol semmit a terhességével kapcsolatban, szívesen válaszolt a fotó alatt szaporodó kérdésekre. Egy kommentelő arra volt kíváncsi, hogy  érezte-e már a baba mozgását, mire így válaszolt: „Igen, és ez egy rendkívüli érzés."

Gypsy Rose Blanchard terhessége

Gypsy Rose Blanchard július elején jelentette be, hogy párjával, a 31 éves Kennel első közös gyermeküket várják.

„Boldogan jelentem be, hogy 11 hetes terhes vagyok. Ken és én 2025. januárjára várjuk első gyermekünket” - mondta egy YouTube-videóban. „Mindketten nagyon izgatottak vagyunk. Egyáltalán nem így terveztük, teljesen váratlanul jött."

Gypsy Rose Blanchard
Gypsy Rose Blanchard első gyerekével terhes
Forrás: NurPhoto via AFP

Gypsy bevallotta azt is, hogy egy kicsit ideges attól, hogy szülő válik belőle.

„Nem tudom, hogy tényleg készen lehet-e bárki arra, hogy anya legyen. Érzem magamban a változást. Amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, semmi más nem számított" - mondta, majd hozzátette, a terhesség segített neki megérteni, hogy mi számít igazán az életben. Úgy érzi, minden korábbi dráma és rossz dolog elhalványult.

Gypsy először augusztus 10-én posztolt arról, hogy kislánya lesz.

„A pillanat, amire mindannyian vártatok... Kislány lesz!” - közölte Gypsy akkor a követőivel. „Ken és én nagyon boldogok és izgatottak vagyunk, hogy családot alapíthatunk. Hálásak vagyunk a barátainknak, szomszédainknak és családjainknak, akik eljöttek a mai bulinkra! Továbbá szeretnénk megköszönni mindannyiótoknak a szereteteteket és támogatásotokat!”

A leendő anyuka nemrégiben megosztott egy klipet, amelyben táncolva mutatta meg csupasz babapocakját, míg júliusban egy videót is posztolt magáról, amelyen egy otthoni ultrahang segítségével hallgatja a baba szívverését.


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.