Ben Affleck válik, exe, Jennifer Garner nosztalgikus fotót tett közzé

Jennifer Garner
Getty Images -
kislány Ben Affleck Jennifer Garner
Gyerekkorára emlékezett vissza egy kép erejéig a színésznő. Jennifer Garner megmutatta, hogyan festett kislányként.

Lapinformációk szerint Jennifer Garner és Ben Affleck együtt töltötték azt a napot, amikor JLo beadta a válási papírokat. Úgy tűnik, a színésznő a korábbi hírekkel ellentétben egy ponton feladta, hogy rábeszélje exét, hozza helyre a házasságát, ráadásul rengeteg időt töltenek együtt. Arról nincs szó, hogy újra összejönnek, de három közös gyerekük - Samuel (12), Fin (15) és Violet (18) - épp elég ok a szoros kapcsolattartásra. 

Ben Affleck and Jennifer Garner Reunite For Their Son's Basketball Game in Los Angeles
Ben Affleck és Jennifer Garner a gyerekek miatt is találkoznak
Forrás: Northfoto

Jennifer Garner gyerekkori képpel nosztalgiázik

Mindeközben a színésznő egy gyerekkori vakációjáról posztolt az Instagramon. „Egy 1970-es évekbeli kanapét, könyvet és macskát kívánok mindenkinek egy hosszú hétvégére” - írta a fotóhoz Jennifer Garner, aki rövid frizurát és kockás inget viselt. Úgy tűnik, a kanapé a színésznő követőiből is nosztalgikus érzéseket váltott ki, többen kommenteltek is. „Olyan sok embernek volt pont ilyen kanapéja. Csodálatos. Ezeken a párnákon lehetett a legjobban aludni” - idézi az egyik rajongót a Hello

Jennifer Garner és Ben Affleck újra összejönnek?

Most, hogy Jennifer Lopez és a színész beadták a válási papírokat, sokakat érdekel, vajon Ben és Garner újra összejönnek-e. Erre úgy tűnik, kicsi az esély, egyrészt Garner régóta távkapcsolatban él John Miller techguruval, másrészt Bennek Lopezzel sem működött a második nekifutás, így nem valószínű, hogy egy újabb kapcsolatát felmelegítené. Egy ismerősük pedig egyenesen úgy vélekedik, eszük ágában sincs változtatni  mostani felálláson, hiszen barátként és szülőként nagyon jól tudnak együttműködni és nem akarják ezt semmiképpen elrontani. 

 

Szoros barátság köti össze őket

Bár Ben Affleck és Jennifer Garner házassága nem tartott egy életen át, a kapcsolatuk mindig is szoros maradt. Olyannyira, hogy Lopez Marc Anthonytól született ikrei és a színész három gyereke nagyon jóban vannak, sőt, az énekesnő is szoros kapcsolatot ápolt Affleck gyerekeivel. Amikor felröppentek a hírek, hogy Ben és JLo házassága válságban van, Garner arról beszélt, akármi is történik, támogatja Bent. Egy időben arról is lehetett hallani, hogy Affleck újra iszik, hogy szerelmi bánatát enyhítse, ám ezt később senki nem erősített meg. Mindenesetre, ha így lett volna, Garner segítő kezet nyújtott volna exférjének - akit többször is élete szerelmének nevezett - és gyerkei apjának. 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.