Máris új taggal bővült Jennifer Lopez családja - FOTÓK

Christian Dior: Photocall - Paris Fashion Week -  Haute Couture Fall/Winter 2024-2025
Corbis via Getty Images/Christian Dior: Photocall - Paris Fashion Week - Haute Couture Fall/Winter 2024-2025 - Stephane Cardinale - Corbis
új családtag fotók Jennifer Lopez
A világhírű énekesnő a nyár utolsó napján nemcsak új fényképekkel tért vissza a közösségi médiába, hanem egy új családtagot is bemutatott rajongóinak. Jennifer Lopez, aki augusztus 20-án nyújtotta be válókeresetét, úgy tűnik, boldog és gyerekeivel örül az új kedvencnek.

Az Instagramon közzétett legújabb bejegyzésében Jennifer Lopez „Ó, ez egy nyár volt” című képválogatása betekintést nyújt rajongóinak az elmúlt hónapok eseményeibe. Az egyik képen egy aranyos kiscica látható, amely Emme, JLo 16 éves gyermeke karjaiban pihen, egy másik képen pedig a cica egy hátizsák mögül kukucskál elő a család otthonában.

Jennifer Lopez
Új taggal bővült Jennifer Lopez családja
Forrás: GC Images

Új taggal bővült Jennifer Lopez családja

AAz új családtag nem maradt észrevétlen a rajongók körében sem. Egy kommentelő így reagált: „Ó, Istenem, mama kapott egy cicát!” Egy másik hozzátette: „Ez a kiscica egyszerűen imádnivaló!” Egy harmadik pedig így írt: „Ez a cica a legaranyosabb!”

Az énekesnő és Ben Affleck augusztus 20-án nyújtották be a válási papírokat, két évvel azután, hogy összeházasodtak. A sztárpár már külön életet élt a hivatalos bejelentés előtt, és Lopez április 26-át jelölte meg a hivatalos különválás időpontjaként. Noha az elmúlt hónapokban többször látták őt Ben és gyermekei társaságában, a kapcsolatuk menthetetlen volt.

Az énekesnő imádja a gyerekeit

JLo számára az anyaság mindig is kiemelt szerepet játszott az életében. Bár ritkán oszt meg képeket ikreiről, amióta nagyobbak lettek, nyilvánvaló, hogy mennyire fontos számára a gyermekeivel töltött idő. Jennifer ikreit exférjével, Marc Anthony-val közösen neveli. Az énekesnő a közelmúltban a Live with Kelly and Mark című műsorban vallott arról, hogy a tinédzserek nevelése bizony kihívásokkal jár, de ettől függetlenül imádja gyermekeit. „Annyira okosak, kedvesek és szépek. Élvezem ezt az időszakot”mondta az énekesnő.

Úgy érzem, hogy lassan túljutunk ezen a nehéz időszakon – bár még korai ezt kijelenteni, de nagyon érettek érzelmileg. Volt egy-két nehéz év, amikor azt éreztem, hogy 'wow, ez fáj!'

Jennifer Lopez először jelent meg a nyilvánosság előtt, mióta beadta a válókeresetet

A válás óta először készült róla nyilvános fotó, amikor augusztus 30-án Beverly Hillsben érkezett meg egy rendezvényre. Lopez nyilvános megjelenésére tíz nappal azután került sor, hogy augusztus 20-án beadta a válókeresetet. A dokumentumban Lopez kijelentette, hogy egyik fél sem tart igényt tartásdíjra.

Az énekesnő sokáig próbálta kezelni férje, Ben Affleck állandó rosszkedvét - állítják a pár ismerősei. Jennifer Lopez az időt és az energiát sem sajnálta arra, hogy férjére vigyázzon, olyan volt, mintha az anyja lenne.

„Jennifer sokáig küzdött azért, hogy Ben boldog legyen, és hogy mindene meglegyen, amire szüksége van” - mondta a bennfentes, aki azt is hozzátette, hogy Ben inkább a fia volt Lopeznek, mint a párja. A barátai pedig arra biztatták az énekesnőt, hogy hagyja ezt abba, mert nem az ő dolga, hogy feldobja a hangulatát. Folyamatosan emlékeztették arra, hogy nem ő a felelős a férfi érzéseiért.

Affleck időnként nagyon szeszélyes és sötét gondolatai vannak, Jennifer pedig teljesen másképp értékeli az életet. Nagyon hálás mindenért

 - tette hozzá a forrás.
 

 

 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.