Julia Roberts szigorú házi szabályt hozott: senki sem kivétel alóla

okostelefon Julia Roberts család
Ha együtt vannak, le kell tenni az okoseszközeiket. Julia Roberts számára a családdal töltött idő szent.

Vannak hírességek, akik nagyon meggondolják, mikor adnak a gyerekük kezébe okostelefont. Bár Julia Roberts gyerekei közül ketten már felnőttek, ikrek, Hazel és Phinnaeus 2004-ben születtek, Henry pedig 2007-ben jött a világra, de otthon egy dolgot nekik is be kell és mindig is be kellett tartaniuk: ha együtt vannak, nincs telónyomkodás.

Julia Roberts és Daniel Moder három gyerek szülei
Julia Roberts és Daniel Moder három gyerek szülei
Forrás: Northfoto

Julia Roberts a minőségi idő érdekében hozta meg a szabályokat

Julia Roberts és Danny Moder kisebb korukban sem tiltották gyerekeiknek az okostelefon használatát, de mindig is szabályozták azt. Elvárták tőlük, hogy Hazel, Finn és Henry tegyék félre a telefonjukat, ha a családdal töltik az idejüket és ha együtt étkeznek, az asztalnál ma is kizárt a telefonhasználat.  „Egyszerű és könnyen betartható szabályokat hoztunk, volt egy töltőállomás, ahová mindenkinek fel kellett tennie a telefonját, amikor hazaért. Fontosnak tartottuk, hogy az a kevés idő, amit együtt töltünk, egymásról szóljon és ne a közösségi oldalak pörgetésével teljen” osztotta meg Julia a Today című műsorban. 

„Mókás és rumlis velük az élet”

A színésznő se árasztotta el a közösségi médiát családi képekkel, egy évvel ezelőtt azonban megmutatta ikreit, amikor 19 évesek lettek. „19! Nincsenek szavak arra, mennyire örömteli, mókás és rumlis velük az élet!” - írta akkor és egy olyan fotót tett fel, ahol a Hazel és Phinnaeus még kisbabák.

Julia Roberts házassága válságban van? 

Amíg a színésznő 2023-ban szuperlatívuszokban beszélt a házasságáról, egyes lapok arról számoltak be, hogy ő és Danny Moder szinte külön életet élnek. Annyi biztos, hogy a 2024-es wimbledoni tenisztorna döntője volt az első esemény két év óta, hogy Roberts és Moder együtt mutatkoztak nyilvános eseményen, amelyről Roberts is posztolt. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.