Katalin hercegné öccse elárulta, ki volt testvére legnagyobb segítsége a kemoterápia során

Katalin hercegné öccse, James Middleton
AFP / POOL / AFP) - Justin TALLIS
brit királyi család James Middleton katalin hercegné kemoterápia
James Middleton ugyan nem esett át rákkezelésen, de amikor mentális betegsége úrrá lett rajta, megtapasztalta, milyen az igazi segítség, és kire számíthat igazán. Éppen ezért biztos benne, hogy Katalin hercegnének is sokat segített az ajándék, amit évekkel ezelőtt ő adott neki.

James Middleton azt mondja, hogy amikor mentális betegsége úrrá lett rajta, a kutyája rángatta ki a gödörből. Éppen ezért biztos benne, hogy Katalin hercegnének is sokat segített a Orla, a cocker spániel. A kutya Katalin hercegné öccsének az első almából származik, és évekkel ezelőtt ő ajándékozta nővére családjának. 

Katalin hercegné és Orla
Katalin hercegné mellett  a bajban is ott volt Orla kutya
Forrás: Getty Images

Orla a Katalin hercegné legnagyobb segítsége

James Middleton eddig hat almot tenyésztett ki, a Katalin hercegnének és családjának ajándékozott két kölyök, Lupo és Orla az első alomból származik. A két cocker spániel közül az egyik, Lupo nemrég kilencéves korában meghalt, de Orla még ott van a családnak, és Sarolta hercegnő minden szabad percét vele tölti. De nemcsak ő. Bátyja szerint Katalin hercegnében is Orla tartotta a lelket a kemoterápiás kezelések során.

A walesi hercegnő testvére hozzátette, hogy náluk a családtagok nagyon közel állnak egymáshoz, és mindig együtt oldják meg a problémákat, amit ő is megtapasztalt, amikor mentális kihívásokkal küzdött. Nem véletlenül ajándékozott évekkel ezelőtt kutyát testvére családjának, pedig akkor még nem tudhatta, hogy Katalin hercegné beteg lesz. Viszont saját példájából tudta, hogy mekkora segítség lehet egy kutya, ha bajban van az ember. James Middleton a nemrég megjelent könyvében többek között arról is írt, hogy hűséges társa, Ella — Orla anyja — hogyan mentette meg az életét a mentális betegségekkel folytatott küzdelme során. 

Orla minden bizonnyal sokat segített Katalin hercegné lelki egyensúlyának megtartásában a kezelések idején, de hű társa lesz a dolgos mindennapokban is. Vilmos herceg felesége szeptember 9-ei bejelentése óta belevetette magát a munkába, koncertet szervez, filmet forgat, amikor éppen nem a családjával tölti az idejét, ahogy vasárnap, amikor a skóciai Balmoral kastély közelében lévő Crathie Kirk templomban csatlakozott Vilmos herceggel és a gyerekekkel Károly királyhoz és Kamilla királynéhez, hogy részt vegyenek az istentiszteleten.

 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.