Harry herceg ismét Angliába utazik, de Meghan most sem tart vele

AFP or licensors/Britain's Prince Harry, Duke of Sussex, speaks during the 'Responsible Digital Future' forum in Bogota on August 15, 2024. Prince Harry and his wife, American actress Meghan Markle, arrived in Colombia at the invitation of Colombia's vice-President Francia Marquez, with whom they will attend various meetings with women and young people to reject discrimination and cyberbullying. (Photo by Raul ARBOLEDA / AFP) - AFP
brit királyi család békülés Harry herceg
Egy hónapon belül már másodszor tér vissza Nagy Britanniába a tékozló herceg. Úgy tűnik, Harry igyekszik fenntartani a látszatot, hogy a királyi családhoz tartozik, még úgy is, hogy feleségét hátrahagyja néhány hét erejéig.

Harry herceg legutóbb azért utazott haza Nagy-Britanniába, hogy részt vegyen nagybátyja temetésén. A hangulat nem volt éppen családias, bátyja, Vilmos nem beszélt vele, pedig három órát töltöttek mindketten a norfolki Snettisham templomában. De korábban is hazalátogatott, először akkor, amikor apjánál rákot diagnosztizáltak, majd akkor, amikor a X. Invictus Games alkalmából utazott haza Harry. Ezúttal apja nem volt kíváncsi a fiára, úgy tűnik a családi viszály nem hogy enyhül, egyre súlyosabb lesz. Pedig Harry igyekszik megőrizi néhány fontos feladata által a hazájához fűződő kötelékét.

harry herceg
Harry herceg
Forrás: Getty Images 

 

Harry herceg: jótékonysággal engesztel a tékozló herceg

Harry ragaszkodik jótékonysági feladataihoz, úgy tűnik így próbálja megőrizni korábbi protokollkapcsolatait, és bár úgy tűnik, hogy felesége nélkül, de nemsokára újra hazautazik, hogy eleget tegyen egy meghívásnak, ami a WellChild nevű szervezethez szólítja. A herceg eddig tizenkét alkalommal vett részt a WellChild Awardson. Arról, hogy felesége, Meghan miért nem tart vele, még nem esett szó. 

Harry herceg korábban azt nyilatkozta, mivel nem kapnak megfelelő védelmet, nem szívesen viszi feleségét Nagy Britanniába. 

A program az Inspiráló Gyermek elnevezésű díjával olyan gyerekekre fókuszál, akiknek különleges nevelési szükségleteik vannak. Harry a díjazottakkal és családjukkal tölti a napot, hogy meghallgassa élettörténetüket és szép élményekkel gazdagítsa a gyerekeket. Korábban ezt mondta a szervezetben végzett feladatáról:

 

Ezek a hihetetlen fiatalok, az elhivatott gondozókkal, ápolókkal és az őket fáradhatatlanul támogató szakemberekkel együtt mindannyiunkat inspirálnak. Igazi megtiszteltetés, hogy ilyen rendkívüli egyéniségeket ismerhetek meg.

Azt egyelőre nem tudni, hogy ezek a rövid látogatások milyen hatással lesznek a királyi családra, hogy Harry hercegnek sikerül-e megenyhíteni apját és bátyját. Vilmos két éve nem áll szóba öccsével, aki egy dokumentumfilmben vérig sértette testvérét. 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.