Megszületett Kurt Cobain lányának, Francesnek az első gyermeke - Fotó

gólyahír Frances Bean Cobain Riley Hawk
A híresség az Instagramon osztotta meg a nagy hírt. Kurt Cobain lánya, Frances Bean Cobain édesanya lett.

Kurt Cobain lánya, Frances Bean Cobain szombaton jelentette be, hogy megszületett Riley Hawkkal első gyermekük. Cobain és Hawk nem tették közzé, hogy babájuk lesz, így a hír teljesen váratlanul érte a rajongókat. 

Kurt Cobain lánya, Frances Bean Cobain kisfiúnak adott életet
Kurt Cobain lánya, Frances Bean Cobain kisfiúnak adott életet 
Forrás: Getty Images

Kurt Cobain lánya, Frances Bean Cobain édesanya lett

Courtney Love-nak és a Nirvana elhunyt frontemberének, Kurt Cobainnak a 32 éves lánya, Frances az Instagramon osztotta meg 1,6 millió követőjével, megszületett első kisbabája. Frances képet is tett fel a kisfiúról és ezt írta mellé:

2024.09.17. Ronin Walker Cobain Hawk. Üdvözöljük a világ legszebb kisfiát. Mindennél jobban szeretünk.

Kurt Cobain lánya a szülinapján engedett betekintést az életükbe

Francesnek nem az az első házassága - Kurt Cobain és Courtney Love lánya 2017-ben vált el első férjétől, a zenész Isaiah Silvától. Most azonban  boldog és szerelmes, augusztusban meg is mutatta milyen tortát kapott férjétől. Frances egyébként nagyon ritkán teszi ki a kirakatba magánéletüket, de úgy tűnik, annak ő sem tudott ellenállni, hogy a kisbabát megmutassa. 

Frances Bean Cobain
Frances Bean Cobain a szülinapján posztolt augusztusban 
Forrás: Frances Bean Cobain/Instagram

Kurt Cobain lánya festő

Frances, akár csak édesapja, művész, ám ő a festészetet választotta. Ennek kapcsán egy interjúban így beszélt: „Remélem, hogy büszke lenne rám, a munkáimra és arra, amilyen vagyok, még akkor is, ha nem tetsznének neki a képeim" - nyilatkozta
 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.