Amal Clooney és nővére mintha ikrek lennének: Tala Alamuddin mindenben támogatja a testvérét

Clooney Foundation For Justice's The Albies
FilmMagic/Clooney Foundation For Justice's The Albies - Taylor Hill
hasonlóság Tala Alamuddin Amal Clooney
Nem csupán testvérek, hanem egymás legnagyobb támogatói is, az, hogy mennyire hasonlítanak egymásra, csak tovább erősíti az amúgy is szoros kapcsolatukat. Amal Clooney és Tala Alamuddin kiemelkedő szépségük mellett sikerest karriert építettek maguknak és minden fontos mérföldkőnél segítik a másikat.

Amal Clooney testvére, Tala sikeres vállalkozó, aki a divatiparban dolgozik.  2017-ben indította el saját kiegészítőmárkáját, a Totally Tala-t, amelynek Amal is nagy rajongója. George Clooney felesége 2018-ban egy Tala által tervezett, keresett kis táskát vitt magával Harry herceg és Meghan Markle windsori esküvőjére.

Amal Clooney, Tala Alamuddin
Amal Clooney és nővére olyanok, mintha ikrek lennének
Forrás: Dave Benett

Amal Clooney és nővére mintha ikrek lennének

Az nem kérdés, hogy Amal Clooney irigylésre méltó génekkel van megáldva, ugyanez elmondható testvéréről is, akivel úgy néznek ki, mintha ikrek lennének. Fotókat nézegetve róluk, egy bizonyos szögből úgy tűnik, mintha ugyanaz a személy szerepelne a képeken. A hasonlóság elképesztő, ahogyan az is, ahogy támogatják egymást a mindennapokban.

Mielőtt elindította saját márkáját, Tala New Yorkban és Szingapúrban dolgozott a reklámiparban. A zsúfolt munkanapok után büszke anyaként szívesen tölt időt lányával, Miával, valamint három fiával, akiket exférjével, a Szingapúrban élő üzletemberrel, Nagi Hamiyeh-vel nevelnek közösen. Tala és Nagi 2016-ban váltak el, később Tala egy olasz üzletember, Nico Le Tallec oldalán találta meg újra a boldogságot.  Bár Tala és Amal rendkívül visszafogottan élik magánéletüket a nyilvánosságtól távol, a rajongók időnként betekintést nyerhetnek a mindennapjaikba a közösségi médiának köszönhetően.

2021-ben például Tala és Amal édesanyjukkal, Bariával pózoltak egy Instagram-fotón, ahol több Tala kézitáskát mutattak be, a tervező pedig így írta a kép alá: „Bemutatom a női csapatomat (18 év felett).”

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.