Victoria Beckham bugyi nélkül: intim helyzetben fotózták a focistafeleséget - VIDEÓ

Premiere Of "Lola" - Arrivals
FilmMagic/Premiere Of "Lola" - Arrivals - Axelle/Bauer-Griffin
szexi bugyi videó Victoria Beckham
Új parfümjének reklámja nagyon szexire sikeredett. Victoria Beckham bugyi nélkül mutatta meg magát legújabb videójában. Legalábbis a felvételen úgy tűnik, mintha nem lenne rajta alul semmi, a látszat azonban csal: egy fekete bodyban mutatja meg elképesztő alakját.

Victoria Beckham nem sokat hagyott a képzeletére legújabb videójában, amit az Instagram-oldalára töltött fel. Az 50 éves divattervező legújabb parfümének reklámfilmjében szexi bodyba bújt, amitől azonnal elaltak a rajongói.

Victoria Beckham
Victoria Beckham intim helyzetbe mutatta meg elképesztő alakját
Forrás: GC Images

Victoria Beckham bugyi nélkül?

A felvétel annyira szexire sikeredett, hogy az első és talán még a második pillantásra is úgy tűnhet, mintha David Beckham felesége nem viselne bugyit. A négygyermekes anyuka kirobbanó formában van és úgy tűnik, nagyon élvezi az üzletasszony szerepet. Victoria tavaly dobta piacra parfümkollekcióját, a Reverie a harmadik illata.

Victoria Beckham Palvin Barbiról posztolt

Palvin Barbi egy gyönyörű, algazöld ruhát viselt a Victoria Beckham Spring/Summer 2025-ös kollekció bemutatóján. Az estélyi a szezon egyik legexkluzívabb darabja, Victoria egy egész videót szentelt a magyar modell bevonulásának. Egy korábbi posztban azt is megmutatta, hogyan készült az estélyi. A zöld ruhát már Victoria Beckham online shopjában is kapható, aki be akarja szerezni nyárra, annak nem kevesebbet, mint 472.300 Ft-ot kell kifizetnie.


 


 

 

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.