Összebalhézott Denzel Washington és P. Diddy: a színész leüvöltötte a zenész fejét

Lenny Kravitz Honored with Star on The Hollywood Walk of Fame
Variety via Getty Images/Lenny Kravitz Honored with Star on The Hollywood Walk of Fame - Variety
veszekedés P. Diddy Denzel Washington
Nehéz időszakot él meg P. Diddy, akinek súlyos vádakkal kell szembenéznie. Nemrég fény derült arra, hogy ő és Denzel Washington csúnyán összekaptak egy buliban néhány évvel ezelőtt. A színész állítólag üvöltött a rapperrel.

A rapper bulijaira több híresség is hivatalos volt az elmúlt években. Denzel Washington és felesége is az egyik parton még évekkel ezelőtt, aminek hatalmas balhé lett a vége. A színész nagyon csúnyán összeveszett P. Diddy-vel. Washington faképnél hagyta a férfit, miután üvöltöztek egymással.

Denzel Washington, P. Diddy
Denzel Washington és P. Diddy csúnyán összebalhéztak
Forrás: 2001 Essence Awards/3/4 Length

Összebalhézott Denzel Washington és P. Diddy

2003-ban történt a nem mindennapi eset, amikor Denzel Washington és a neje felhőtlenül buliztak a rapper egyik buliján. Majd egy olyan helyzetben voltak a szemtanúi, ami cseppet sem tetszett neki. A színész nem is hagyta szó nélkül a történteket, odament Diddy-hez és leüvöltötte a fejét.

Denzel ezt kiabálta neki: 

Te nem tisztelsz senkit sem!

 - mesélte a rapper ismerőse.

Súlyos vádakkal kell szembenéznie Combsnak

Akár életfogytiglan börtönre is ítélhetik a szexuális ragadozó rappert, akinek ügyét exe, Cassie Ventura robbantotta ki. Azóta többen is feljelentették P. Diddyt, Adria Sheri English táncosnő a mocskos buliiról számolt be, és nemrég egy nő azzal állt elő, hogy a zenész bedrogozta, megerőszakolta és teherbe ejtette. Az 54 éves rapper jelenleg Brooklyn hírhedt szövetségi börtönében, a Metropolitan Detention Centerben  várja tárgyalását. Mivel attól tartanak, öngyilkos lehet, ezért a szokásosnál is nagyobb megfigyelés alatt áll a börtönben, ahol álltólag pokoli állapotok uralkodnak. Patkányinvázió, erőszakos kitörések és katasztrofális körülmények jellemzik az intézményt. A zenész gyerekei nemrégiben közleményt adtak ki

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.