Will Smith akkorát szellentett, hogy több órára ki kellett üríteni a forgatás helyszínét

Premiere Of Warner Bros. Pictures' "Focus" - Arrivals
Getty Images/Premiere Of Warner Bros. Pictures' "Focus" - Arrivals - Jason Merritt
hollywood Men in Black szellentés Will Smith
Barry Sonnenfeld rendező Kelly Ripa „Let’s Talk Off Camera” podcastjában vendégeskedett, ahol a színészt viccesen „szellentőnek” nevezte, amikor arra kérték, ossza meg a legőrültebb történetet, amelyet a népszerű franchise forgatásán élt át. Kiderült, hogy Will Smith szellentései miatt három órára ki kellett üríteni a Men in Black forgatási helyszínét.

Sonnenfeld elmesélte, amikor Will Smith és Tommy Lee Jones éppen azt az ikonikus jelenetet forgatták, amelyben autójuk repülő járművé alakul, és fejjel lefelé száguldanak végig egy New York-i alagúton. Nem sokkal azután, hogy a két színészt fejjel lefelé helyezték egy „hermetikusan lezárt” kamrába, Smith jelezte a stábnak, hogy meg kell állniuk.

Will Smith
Will Smith miatt állt több órán keresztül a forgatás
Forrás: Getty Images

Will Smith annyit szellentett, hogy több órára ki kellett üríteni a forgatás helyszínét

Mondom, ’Indul a kamera,’ és ekkor hallom, hogy Will Smith azt mondja, ’Ó, Jézusom. Elnézést, Tommy. Elnézést, Baz. Hozzátok a létrát’

 – idézte fel Sonnenfeld, aki mindhárom „Men in Black” filmet rendezte.

Jones ekkor próbálta nyugtatni Smith-t: „Semmi gond, Will. Ne aggódj, Will.” 

Nem tudtam, mi történik, ezért odavittük a létrát, Tommy kinyújtja a lábát, ahogy a létra közeledik, és leszalad a lépcsőn. Ami történt, az az, hogy Will Smith szellentett. Néhány ember egyszerűen ilyen

 – mesélte Sonnenfeld a podcastban.

Tényleg nem akarsz egy nagyon kicsi, hermetikusan lezárt térben lenni egy Will Smith szellentéssel. Még a Disney Ranch-en sem szeretnél mellette ülni.

Ripa ezután megkérdezte, hogy a szellentés befolyásolta-e a további forgatást, amire Sonnenfeld viccelődve megjegyezte, hogy a kellemetlen szag miatt szünetet kellett tartaniuk. 

Körülbelül három órára kiürítettük a forgatási helyszínt

 – mondta nevetve. „Will remek srác, csak éppen szellent.”

A színész egyelőre nem reagált a rendező történetére.

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.