Ritka, intim fotó került elő Diana hercegné szüleiről

Diana At Highgrove
Getty Images - Tim Graham
felvétel Diana hercegné szülők
Charles Spencer személyes fotót osztott meg néhai szüleiről. Diana hercegné testvére Instagram-oldalán mutatta meg a felvételt.

Diana hercegné testvére, Charles Spencer gyakran nosztalgiázik, közösségi oldalain időről időre megoszt felvételeket a birtokról, amelyen a hercegné is felnőtt, most pedig a néhai szüleikről mutatott egy nagyon személyes fotót.

Diana hercegné
Diana hercegné szüleiről került elő felvétel
Forrás: Getty Images

Diana hercegné szüleiről osztottak meg egy személyes, intim fotót

John Spencerről és Frances Shand Kyddről, vagyis a szüleiről osztott meg fotót Diana hercegné testvére, Charles Spencer. Az Instagram-oldalára posztolt felvételen az látható, hogy Diana édesapja arcon csókolja édesanyját. „A szüleim a 60-as évek elején. Sok éven át szenvedélyesen szerették egymást" - írta a képhez Diana testvére, Charles Spencer.

Diana hercegné szülei, habár a fotó tanúsága szerint szerették egymást, 1969-ben elváltak, ami jelentős hatással volt a hercegné és testvére, Charles gyerekkorára. Anyjuk elhagyta az apjukat, de a hercegné sokáig várta, hogy visszatér. „Miközben összepakolta a cuccait, hogy elmenjen, megígérte az [akkor ötéves] Dianának, hogy visszajön meglátogatni. Diana a küszöbön várta őt, de soha nem jött" - osztotta meg a fájdalmas emléket Charles Spencer.

Gyönyörű fotón Diana hercegné gyerekkori otthona: bátyja osztott meg róla felvételt

Althorp története a 15. századig nyúlik vissza, azóta van a Spencer család felmenőinek birtokában. Charles Spencer a 9. gróf, aki birtokolja a területet és a rajta fekvő kastélyszerű épületet, ahol Diana hercegnével együtt felnőtt. Erről osztott meg nemrég csodálatos fotót.


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.