Diana hercegné kedvenc ruhadarabjai, amiket idén ősszel be kell szerezned – Termékekkel, árakkal

Diana At Highgrove
Getty Images - Tim Graham
öltözködés stílus ősz
Diana hercegné öltözködési stílusából bármikor meríthetünk ihletet, ha nem tudjuk, hogy mit vegyünk fel, hiszen a walesi hercegnét a világ legjobban öltözött női között tartják számon még halála után több mint 20 évvel is. Hoztunk pár olyan ruhadarabot, amit a hercegné imádott viselni – ezekből inspirálódva válogattuk ki nektek az idei őszi kollekciók „Diana – ihlette” darabjait.

A kérdés már csak az, hogy neked melyik lesz a kedvenced a Diana hercegné – ihlette ruhadarabok közül. Egy biztos: bármelyiket választod, a tökéletesen kifinomult stílusérzék garantált lesz.

BRITAIN-DIANA-VISIT Diana hercegné
Diana hercegné kedvenc ruhadarabjait most te is felveheted
Forrás: AFP

Ezek Diana hercegné kedvenc ruhadarabjai, amiket idén ősszel be kell szerezned

1. Dupla gombos beige blézer

ÁTLAPOLT STRUKTURÁLT BLÉZER
Zara 25 995 Ft
Forrás: AFP/zara.com

A határtalan elegancia és nőiesség érzetét kelti bennünk ez az időtálló stílusú blézer – a színe és a fazonja is lehetővé teszi, hogy bármikor, bárhová felvehesd. Ha olyan ruhadarabot választanál, ami tuti, hogy soha nem megy ki a divatból, akkor ne gondolkodj tovább, ez lesz az idei ősz legideálisabb választása számodra. Viselheted farmerrel, szövetnadrággal, szoknyával, sőt, választhatsz egy hozzá illő basic miniruhát is.

2. Diana hercegné fekete bárányos pulóvere

Bárányos pulcsi
Temu 7282 Ft
Forrás: Getty Images/temu.com

Nehéz elhinni, de igaz: Diana hercegné egyik ikonikus ruhadarabját, a fekete bárányos pulóvert, most megvásárolhatod te is, ha úgy érzed, illik a személyiségedhez és a stílusodhoz.

Ezt az ikonikus darabot a hercegné 19 éves korában, nem sokkal a Károly herceggel kötött eljegyzése után viselte egy júniusi pólómeccsen.

3. Világoskék „Mom” Jeans barna bőr övvel

Világoskék „Mom” Jeans
H&M 6995 Ft
Forrás: Getty Images/2.hm.com

A farmerben az a jó, hogy kedved szerint variálhatod elegánsan nőies, vagy sportos, laza felsőrészekkel is – attól függően, hogy éppen milyen a hangulatod. Ez a világoskék „Mom” Jeans barna övvel kiváló alap lehet az őszi szetted összeállításához: kapj fel hozzá egy barna kabátot, blézert, viselheted inggel, de egy egyszerű fehér pólóval is.

4. Fehér Sneaker

Fehér Sneaker
Zalando 27 990 Ft
Forrás: Getty Images/zalando.hu

Ezt a Sneakert nem csak Diana hercegné imádta – az utóbbi pár évben többször láthattuk Katalin hercegné lábain is. Többféle színben megtalálható, és bármelyiket is választod, kiválóan fog passzolni az őszi öltözékedhez.

5. Piros gyapjú kabát

Piros gyapjú kabát
Zara 45 995 Ft
Forrás:  Getty Images/zara.com

Ha unod a barnát és a sötétzöldet, válaszd ezt a különleges fazonú, piros gyapjú kabátot – a megjelenésed kétségkívül dögös, etravagáns és figyelemre méltóan szexi lesz.

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.