Eminem lánya elárulta, hogy kisfiút vagy kislányt vár

család rapper nagypapa Eminem
Pár napja derült ki, hogy a rapper nagypapa lesz. Eminem egy megható videóklipben jelentette be, hogy lánya, Hailie Jade Mathers kisbabát vár.

Eminem az új, Temporary című dalának klipjében jelentette be, hogy nagypapa lesz. 28 éves lánya, Hailie Jade és férje Evan McClintock első közös gyermeküket várják.

Eminem nagypapa lesz
Forrás: Youtube/EminemMusic

Most a podcastjükben tudta meg a pár, hogy kisfiú vagy kislány érkezik a családba, egy lufit durrantottak ki, amiből kék konfetti hullott ki.

„Kisfiú!" - kiáltották egyszerre.

Ezután Hailie utalt arra is, hogy mikor érkezik a kicsi: elárulta, hogy már májusban is állapotos volt, amikor oltár elé állt kedvesével.

Eminem neve

Eminem minden idők egyik legbefolyásosabb rappere, de hogy miért hívják úgy, ahogy, csak most látott napvilágot. Eminem neve állítólag gyerekkorából származik, és több magyarázat is létezik arra, hogy neve miért lett Eminem. 

Az 50 éves rapper Marshal Mathers néven született, sokáig a monogramját használta a fellépésein, mint M&M. Aztán - ez egyik elmélet szerint - hogy ne keverjék össze a drazséval, ezt Eminemre változtatta.  néven lépett fel gyakran, később ebből lett az Eminem, hogy még véletlenül se keverjék össze a csokigolyókkal. Egy másik - és sokkal érdekesebb - magyarázat szerint az Eminem mozaikszó, amely az Every Mother Is Nice Except Mine szavakból áll össze, és a jelentése, minden anya kedves, kivéve az enyémet.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.