Eminem új klipjén még a férfiak is sírnak: nagy bejelentést tett a rapper

család rapper nagypapa Eminem
A rapper 28 éves lánya, Hailie Jade első gyermekét várja. Eminem megható videóklippel jelentette be, hogy nagypapa lesz.

Az 51 éves Eminem október 3-án egy megható klipet tett közzé, amit a Temporary című dalához készített. A felvételen tucatnyi régi privát felvétel látható a lányáról, a 28 éves Hailie Jade Scottról. A videó vége felé Hailie egy kék focimezt ad át az apukájának, amin a „Nagypapa” felirat és az 1-es szám áll, majd egy ultrahangos kép is előkerül. Eminemnek leesik az álla, majd könnybe lábadnak a szemei. A gyermekáldással kapcsolatban egyelőre sem Eminem, sem Hailie nem nyilatkozott.

Eminem, nagypapa
Eminem új videoklipjében jelentette be, hogy nagypapa lesz. 
Forrás: Getty Images

Hailie Jade-et 2023. február 4-én jegyezte el Evan McClintock, akivel akkor már hat éve együtt volt. Eminem korábban pozitívan nyilatkozott Hailie Jade kapcsolatáról.

Több mint egy évvel az eljegyzés után Hailie Jade az Instagramon tette közzé, hogy összeházasodtak.

„Feleségként ébredtem a héten. Nem is kérhettünk volna jobb, szebb ünneplést” - írta a fotókhoz, amiket megosztott. „Sírtunk a boldogságtól, nevettünk és mosolyogtunk nagy szeretetben."

Tudod miért pont Eminem?

Eminem nevére több magyarázat is létezik. Az 50 éves rapper Marshal Mathers néven született, sokáig a monogramját használta a fellépésein, mint M&M. Aztán - ez egyik elmélet szerint - hogy ne keverjék össze a drazséval, ezt Eminemre változtatta. Egy másik - és sokkal érdekesebb - magyarázat szerint az Eminem mozaikszó, amely az Every Mother Is Nice Except Mine szavakból áll össze, és a jelentése: minden anya kedves, kivéve az enyémet.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.