Szarvasbébi: a valódi Martha csúnyán megkopaszthatja a Netflixet

Netflix Szarvasbébi sorozat
Fiona Harvey, akiről valószínűleg a Szarvasbébi című sorozat főszereplőjét mintázták, rágalmazási pert indíthat a Netflix ellen. A streamingszolgáltató az alkotás elején azt közölte, hogy a történet valós eseményeken alapul, később pedig azt nyilatkozták, hogy a történet fiktív. Fiona Harvey pedig úgy véli, a sorozat róla szól.

Fiona Harvey június 6-án keresetet nyújtott be a Netflix ellen, és több mint 170 milló dollárt kér kártérítés gyanánt. A nő azt állítja, rengeteget bántottak és zaklatták a Szarvasbébi bemutatás után, ráadásul nem is mindent úgy ábrázoltak, ahogy az valójában történt. 

real Martha, Szarvasbébi, Fiona Harvey
Szarvasbébi: Fiona Harvey megkopaszíthatja a Netflixet
Forrás:  Piers Morgan Uncensored/Youtube

Tagadja, hogy üldözte vagy zaklatta volna Richard Gaddot, és nem is járt bíróságra, börtönbe sem került. Az ügyben ítéletet hoztak a közelmúltban, és a bíróság úgy határozott, hogy a Szarvasbébi valós eseményeken alapuló produkciónak számít. A bíró szerint hatalmas a különbség Fiona valódi viselkedése, és a sorozatban bemutatott magatartása között. Ez alapján pedig a nő valóban rágalmazási pert indíthat.

Gadd el is mesélte a sorozat készítőinek, hogy zaklatóját nem ítélték el, ennek ellenére a készítők túldramatizálták a sztorit, és börtönbe küldték a nőt. Emellett pedig a film elején arra hívják fel a figyelmet, hogy a nézők igaz történetet látnak, ezért pedig vélhetően komolyan is veszik a sztorit.

Azt egyelőre Harvey nem mondta el, hogy valóban perre viszi-e a dolgot, megvádolja-e a Netflixet rágalmazással és hanyagsággal. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.