David Beckham fiától megvadulnak a rajongók: Romeo Beckhamet apja kiköpött mása volt a kifutón

David Beckham
AFP or licensors/Inter Miami co-owner David Beckham looks on during the Major League Soccer (MLS) football match between Inter Miami CF and Atlanta United FC at Chase Stadium in Fort Lauderdale, Florida, on May 29, 2024. (Photo by CHANDAN KHANNA / AFP) - AFP
David Beckham modell kifutó Romeo Beckham
Romeo Beckham bár focistának indult, modellkarrierre váltott. David Beckham így is büszke a fiára, akiért megőrültek a nők, amikor a párizsi divathét kifutóra lépett. A 22 éves srác Balenciaga bemutatóján minden porcikájában modellnek és apja kiköpött másának tűnt.

David Beckham fia ígéretes futballkarrierjét cserélte a kifutók világára. Romeo Beckham azóta olyan márkák kampányaiban állt modellt, mint a Saint Laurent és a Burberry, de először kifutóra a párizsi divathéten lépett, ahol Balenciaga modelljeként kék pólót, bő farmert és vaskos tornacipőt viselt, amire egy divatos napszemüveg egészített ki.

F1 Grand Prix of Great Britain, david beckham fia, Romeo Beckham
Romeo Beckhamért megvadulnak a rajongók. azt mondják, David Beckham kiköpöt mása
Forrás: Getty Images/F1 Grand Prix of Great Britain

„Tiszta apja” - így kommentálták a rajongók David Beckham fiának, Romeo Beckhamnek a fotóit

Miután Romeo megosztotta a kifutón készült fotóit a közösségi médiába, a rajongók megvadultak, és rohantak véleményt nyilvánítani.  Sokan rámutattak, hogy pont úgy néz ki, mint híres apukája, David Beckham.

Volt, aki egyenesen azt üzente Romeónak, hogy eleve a modellkedéssel kellett volna kezdenie, annyira jól áll neki. Apja is hozzászólt a bejegyzéshez:

„Büszke vagyok rád, haver, szép munka” — írta a futball-legenda, akitől nem áll messze a divat, nemcsak stílusos megjelenéséről ismert, de korábban olyan cégeknek állt modellt, mint az Emporio Armani.

A párizsi divathét családi esemény volt a Beckham család számára, mivel mindannyian megjelentek, hogy támogassák Victoria Beckhamet a saját bemutatóján. Az eseményen Brooklyn felesége, Nicola Peltz és Cruz barátnője, Jackie Apostel is jelen volt.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.