Kamilla királyné is Harry herceg ellen van: lebeszélte Károlyt a találkozóról

Kamilla királyné
Getty Images - Pool
királyi család Kamilla királyné Károly király Harry herceg
Harry herceget nehez fogadják vissza a királyi családba. Kamilla királyné sincs a tékozló fiú mellett és azt sem akarta, hogy Károly király találkozzon a fiával.

Harry herceget kivetette magából a királyi család, de bőven tett azért, hogy így viselkedjenek vele. A találkozások akkor is elmaradnak, ha a tékozló fiú visszatér az Egyesült Királyságba, és mint kiderült, Kamilla királyné nem támogatta, hogy Károly találkozzon a fiával.

Kamilla királyné
Kamilla királyné nem fogja Harry herceg pártját
Forrás: Getty Images

Kamilla királyné sem áll Harry oldalán

Kamilla királynének megvolt a véleménye arról, hogy Károly találkozzon-e Harry herceggel vagy sem, amikor az legutóbb az Egyesül Királyságban járt. A 77 éves királyné állítólag „nem bátorította" férjét, hogy vegye fel a kapcsolatot fiával, méghozzá azért, mert nem szerette volna semmilyen felesleges stressznek kitenni az uralkodót a folyamatban lévő rákellenes harca közepette és a hónap végén esedékes ausztráliai útja előtt.

„Ő arra biztatta Károlyt, hogy lassítson és vegyen vissza a dolgokból" - mondta a királynőhöz közel álló bennfentes. „Az utolsó dolog, amit szeretne, hogy stresszeljen a Harryvel való találkozó miatt." Eközben a 75 éves Károly király  szeretné rendbehozni a fiával a kapcsolatát személyes okokból és azért, hogy enyhítse a monarchiára nehezedő nyomást. „Szeretné ezt rendezni, nemcsak azért, mert szereti mindkét fiát, hanem azért is, mert ez annyira destabilizálta a monarchiát."

A 40 éves Harry a hétvégén érkezett Londonba, hogy részt vegyen a 2024 WellChild Awards szeptember 30-i ünnepségén, amely egy úlyosan beteg gyerekekkel foglalkozó jótékonysági szervezet. Ott töltött ideje alatt nem találkozott sem apjával, sem testvérével, Vilmos herceggel.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.