Megható üzenet állhat Katalin hercegné karácsonyi képeslapján

The Prince And Princess of Wales Visit Southport
Getty Images/The Prince And Princess of Wales Visit Southport - WPA Pool
ünnep karácsony katalin hercegné
Egy királyi szakértő szerint a walesi hercegné az idei karácsonyi képeslapon megható üzenettel kedveskedik majd a rajongóknak. Katalin hercegné és Vilmos herceg várhatóan idén is kiad egy új karácsonyi képeslapot, ami különlegesebb lesz, mint a korábbiak.

Katalin hercegné, akinél az év elején rákot diagnosztizáltak, múlt hónapban közölte, hogy befejeződött a kemoterápiás kezelése. Korábban már beszélt arról is, milyen megkönnyebbülést érzett a kezelések befejezése után, és arról is, milyen „hihetetlenül nehéz” évet élt át a család. A walesi hercegné kitartását sok rajongó csodálja, akik valószínűleg minden eddiginél nagyobb izgalommal várják majd az idei különleges karácsonyi üdvözlőlapot.

Katalin hercegné, Vilmos herceg
 Katalin hercegné karácsonyi lapján különleges üzenet állhat majd
Forrás: Getty Images/The Prince And Princess of Wales

Ez az üzenet állhat majd Katalin hercegné karácsonyi lapján - állítja a királyi szakértő 

Bár a lap tartalmát még nem ismerjük, biztosra vehető, hogy szerepelni fog rajta a pár három gyermeke – a 11 éves György herceg, a 9 éves Sarolta hercegnő és a 6 éves Lajos herceg. A decemberi megjelenés előtt Ingrid Seward, királyi szakértő, megosztotta előrejelzését arról, hogyan is nézhet majd ki a képeslap. Szerinte a lap minden bizonnyal a családról fog szólni. 

Minden bizonnyal családi képeslap lesz, mivel hagyományosan mindig ez a téma dominál.

A szakértő azt is megjósolta, hogy a képeslap kifejezheti Katalin szoros kapcsolatát gyermekeivel. „Úgy képzelem, hogy egy bensőséges kép lesz, ahol Katalin karjai a gyerekei köré fonódnak” – tette hozzá Seward. Bár Seward úgy véli, hogy egy „szoros kapcsolattartást” ábrázoló képről lesz szó, azt is elmondta, hogy szerinte a hercegné szeretné „maga mögött hagyni a rák elleni harcot”, és továbblépni.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.