Szívfacsaró felvétel - Liam Payne édesapja a tragédia helyszínére érkezett: fia holtteste visszaszállításáról intézkedik

kegyelet Buenos Aires Liam Payne
Videóra vették, ahogy Geoff Payne a Buenos Aires-i hotel előtt, rajongók gyűrűjében gyászolja a fiát. Liam Payne földi maradványait visszaszállítják az Egyesült Királyságba.

Megérkezett Liam Payne édesapja Argentínába. A férfiról a Casa Sur Hotel előtt készültek felvételek: ott, ahol a tragédia történt.

Liam PAYNE died.
Liam Payne tragédiájának helyszíne rögtönzött oltárrá vált
Forrás: AFP/SvenSimon

Liam Payne édesapja fia holttestének visszaszállítását intézi 

Liam Payne édesapja, Geoff Payne fia rajongóival együtt gyászol a szálloda előtt, ahol gyereke a halálba zuhant. Eközben könnyek között, virágok és mécsesekkel borított útszakaszon olvasta el a fiának írott leveleket, amelyeket a rajongók írtak. A gyászoló édesapát látványa a helyszínen tartózkodókat méyen megrendítette. 

Geoff Payne a hotelbe is bement, de a szobába nem engedték be

Martha Kelner, Buenos Aires-i tudósító erről így számolt be. „Geoff Payne körülbelül nyolc percet töltött a Casa Sur Hotel előtti fa körül sétálva, amely  az elmúlt esték során rögtönzött oltárrá vált. A rajongók Payne-ről képeket tűztek a fára, és jegyzeteket hagytak előtte tisztelegve. Geoff időnként megállt, hogy feltette a szemüvegét, hogy elolvassa az angolul írt jegyzeteket, és felkapta a képeket, hogy megcsókolja őket. A gyászoló apa megköszönte a rajongóknak hogy ott vannak. Amíg bent volt a szállodában, a szálloda személyzete felvitte a harmadik emeletre, ahol Payne megszállt, de a szobába - mivel ott nyomozás folyik - nem engedték be, de egy hasonló elrendezésű szobát mutattak neki. Korábban elment oda is, ahol fia testét elhelyezték, hogy megerősítse fia kilétét, és elkezdett intézkedni Liam hazaszállításáról az Egyesült Királyságba.”

 


 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.