Liam Payne halála: nyilvánosságra került a szálloda főportása és a segélyhivó közötti beszélgetés

911 segélyhívó Liam Payne
A One Direction énekese ügyében még mindig nem látni tisztán. Most a BBC nyilvánosságra hozta azt a beszélgetést, amit Liam Payne őrjöngése után a szálloda főportása és a 911-es segélyhívó operátora folytatott.

Meghalt Liam Payne, miután lezuhant a Buenos Aires-i CasaSur Palermo Hotel harmadik emeleti szobájának erkélyéről, és súlyos, az élettel összeegyeztethetetlen sérüléseket szenvedett. A One Direction 31 éves énekese a baleset előtt a szálloda halljában kelt ki magából, a hotel személyzete vitte vissza a szobájába és hívta a 911-es segélyhívót. A BBC myilvánosságra hozta a beszélgetést, ami a szálloda főrecepciósa és a 911 operátora között zajlott.

Liam Payne a főportás elmondása alapján drog és alkohol hatása alatt volt
Liam Payne a főportás elmondása alapján drog és alkohol hatása alatt volt
Forrás: Northfoto

Nyilvánosságra hozták a Liam Payne halála előtti sürgősségi hívást

A BBC megszerezte a szálloda és a segélyhívó közötti beszélgetést, aminek rövidebb kivonatát közöljük. 

911 operátor: „911, mi a vészhelyzet?”
Szállodai recepciós: „Jó napot! A CasaSur Palermo hotelből hívom, a Costa Rica Street-ről. Van egy vendégünk, aki be van drogozva, és szétveri a szobát. Szükségünk lenne segítségre”
911 operátor: „Agresszív? Megismételné a szálloda nevét?”
(A vonal ezen a ppnton megszakadt, de az operátor újra hívta a 911-et.)
Szállodai recepciós: „Halló, jó napot, az előbb hívtam, de megszakadt a vonal. Van egy vendégünk, aki túl sok kábítószert és alkoholt fogyasztott, és félő, ha magához tér, szétveri a szobáját. Kiküldene valakit hozzánk, kérem.”
911 operátor: „Alkohol és kábítószer hatása alatt áll, jól értem, uram?”
Szállodai recepciós: „Igen”
(Ezt követően beazonosították a szállodát)
Szállodai recepciós: „Sürgősen küldjön valakit, lehet hogy veszélyben van a vendég élete. Erkélyes szobában lakik, és kicsit félünk, hogy...”
911 operátor: „Mióta van ott (...)?”
Szállodai recepciós: „Két-három napja.”
911 operátor: „Értem, gondolom, részleteket nem tud, mert nem tud bemenni hozzá”
Szállodai recepciós: „Nem.”
911 operátor: „Értesítjük az orvosi sürgősségi szolgálatot”
Szállodai recepciós: „Igen, csak azt kérem, hogy valaki sürgősen jöjjön, mert, hát...”
911 operátor: „Értesítettük a sürgősségit. Egyéb részletet tudna mondani?Ön a vezető?”
(...)
911 operátor: „Mi a neve, uram?”
Szállodai recepciós: „Esteban.”
911 operátor: „Köszönöm, hogy hívott, most már leteheti a telefont.”
Szállodai recepciós: „A rendőrséget is küldi?”
911 operátor: „Az ugyanaz.”
Szállodai recepciós: „Ne, ne, csak a sürgősségit küldjék!”
911 operátor: „Nem kell aggódnia, már jelentettük az esetet Ön azt mondta, hogy kábítószer és alkohol hatása alatt áll, a sürgőssigi nem megy be egyedül.”
Szállodai recepciós: „Oké, értem.”
911 operátor: „Ha a rendőrség megérkezik, önnek el kell magyaráznia nekik is, mi történik, és majd ők hívják a sürgősségit, ha úgy látják, hogy szükséges.”

Úgy tudni, súlyos addikcióban szenvedett

2021-ben Liam beszélt a szenvedélybetegségéről, de az ismerősei szerint sokkal komolyabb volt a baj, mint ahogy azt a zenész beállította. 

Mi történhetett a szállodában?

A TMZ információi szerint Liam Payne roppant kiszámíthatatlanul viselkedett élete utolsó óráiban, a szállodában is nagy balhét csinált, őrjöngött, összetörte a laptopját, a személyzet vitte vissza a szobájába, és hívták a segélyhívót is, amelynek beszélgetését fent olvashatod. Liam és barátnője, Kate Cassidy a zenész halála előtt pár órával még a szobájukból posztoltak. Úgy tudni Liamet az dühítette fel, hogy korábbi menyasszonya, Maya Henry zaklatással vádolta meg. A zenész dührohama némiképp azért is érthetetlen, mert a sztár utolsó Snapchat-posztján boldogan pózolt bikinis barátnőjével, Kate Cassidyvel, valamint a TikTokon közzétettek egy videót is, amint késői reggelijüket élvezik. Liam Payne arról beszél a felvételen, mennyire élvezik a nyaralásukat, minden nap délután 1 órakor kelnek. Még a halloween is szóba került, Liam egy Forrest Gump jelmezt készült felvenni.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.