Szívszorító: ezek voltak Liam Payne utolsó szavai fiáról, Bearről

apaság tragédia Liam Payne
Bár elvált gyermeke édesanyjától, Cheryl Cole-tól, aktív kapcsolatot ápolt gyerekével. Liam Payne nagyon fiatalon lett apa, imádta fiát, bár néha úgy nyilatkozott, még szoknia kell a szülői szerepet.

Liam Payne tragikus halála előtt szívszorítóan beszélt 7 éves fiáról, Bearről. A One Direction egykori sztárja augusztus 29-én, a 31. születésnapján osztotta meg gondolatait Instagram-sztorijában fiáról. 

Liam Payne 31. születésnapján az Instagramon beszélt Bearről
Liam Payne 31. születésnapján az Instagramon beszélt Bearről
Forrás: AFP 

„Olyan nagyra nőtt. Nagy fiú, és úgy néz ki, mint egy mini én” - mondta akkor. Liam fiának édesanyja Cheryl Cole, Bear 2017 márciusában született, ekkor Payne mindössze 23 éves volt. Kapcsolatuk rövid életűnek bizonyult, 2018-ban különváltak, de továbbra jóban maradtak, Liam rendszeresen találkozott a fiával, annak ellenére, hogy - saját bevallása szerint - nem mindig mozgott otthonosan az apaszerepben. „Ha találkozunk 100 százalékosan rá figyelek. Szüksége van rám, én pedig örülök, ha úgy néz rám, mint egy szuperhősre” - nyilatkozta egy interjúban Liam. 

Liam Payne október 17-án hunyt el Buenos Airesben, amikor kiesett egy szálloda harmadik emeletéről. Az orvosi jelentések szerint koponyatörést és súlyos sérüléseket szenvedett, amelyek azonnali halálhoz vezettek. Szemtanúk elmondása szerint Payne az utolsó óráiban agresszív volt, a szálloda halljában összetörte a laptopját, a recepciós fel is hívta a 911-es segélyhívót.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.