Kate Cassidy otthagyta Liam Payne-t: rejtélyes posztban tette közzé, miért utazik el

Florida Kate Cassidy Liam Payne
A közösségi médiában tette közzé fájdalmát Kate Cassidy. A lány nem volt Liam Payne mellett, amikor a tragédia történt.

A tragédia előtt nem sokkal Liam Payne és Kate Cassidy arról posztoltak, hogy remekül érzik magukat Argentínában. A lány végül mégis visszautazott Foridába.

Liam Payne és Kate Cassidy 2022-ben jöttek össze
Liam Payne és Kate Cassidy 2022-ben jöttek össze
Forrás: Northfoto

Kate Cassidy és Liam Payne nem volt együtt a tragédia napján

Kate Cassidy és Liam Payne azért mentek Buenos Airesbe, hogy részt vegyenek popsztár egykori zenésztársa, Niall Horan koncertjén. A nő azonban néhány nappal korábban indult haza az Egyesült Államokba. Kate Cassidy a Floridába való visszautazását a TikTok-on dokumentálta, a következőket mondta a rajongóknak: „Annyira készen álltam az indulásra, őszintén, imádom Dél-Amerikát, de utálok túl sokáig egy helyen maradni. Úgy volt, hogy ott leszünk vagy öt napot. Két hét lett belőle, és úgy éreztem, hogy haza kell mennem.”

Október 16-án Liam Payne Buenos Airesben, a CasaSur Palermo Hotel harmadik emeleti erkélyéről zuhant le, halála megrázta a világot. A boncolás után megállapították, hogy a halálát a zuhanás okozta súlyos sérülések okozták, azonban reflexszerű védekező pozíció nem volt megfigyelhető. Az ügyészek szerint, figyelembe véve a testhelyzetét és a sérüléseit, elképzelhető, hogy Payne részben vagy teljesen eszméletlen volt, amikor kiesett. 

Kate Cassidy összetört

Barátnője, Kate Cassidy, aki 2022 óta randizott Payne-nel is szívszorító bejegyzést tett közzé az Instagramon, ahol kifejezte, hogy mennyire szerette Liamet, mindig is szeretni fogja, és soha nem fogja elfelejteni őt. Kate a közösségi oldalán elmondta, nem hiszi el, hogy ez megtörténhetett. A sztár utolsó Snapchat-posztján boldogan pózolt bikinis barátnőjével, Kate Cassidyvel, valamint a TikTokon közzétettek egy videót is, amint késői reggelijüket élvezik. Liam Payne arról beszél a felvételen, mennyire élvezik a nyaralásukat, minden nap délután 1 órakor kelnek. Még a halloween is szóba került, Liam egy Forrest Gump jelmezt készült felvenni.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.