"Mindig is a halál gondolatával játszott Liam Payne, tudta, hogy fiatalon hal meg " - Exe, Maya Henry kitálalt

démonok Maya Henry öngyilkos öngyilkosság Liam Payne
A One Direction énekesének volt menyasszonya, Maya Henry azt állította, exe komoly mentális gondokkal küzdött. Elárulta, hogy Liam Payne többször is hangoztatta, hogy fiatalon fog meghalni.

Liam Payne volt menyasszonya, Maya Henry szerint exe „megjósolta, hogy korán fog meghalni”, és azt az utóbbi heteiben lehetett is látni, hogy komoly baj van vele. A 31 éves énekes szerdán egy Buenos Aires-i erkélyről zuhant a halálba. 

Maya Henry azt állítja, hogy Liam Payne zaklatta
Maya Henry azt állítja, hogy Liam Payne zaklatta
Forrás: AFP

Liam Payne nem fogadta el exe segítségét

A zenész exmenyasszonya, Maya Henry két nappal Liam halála előtt egy poscastban beszélt arról, hogy Payne gyakran játszott a halál gondolatával, és korábban is hangoztatta, hogy fiatalon fog meghalni. Maya azt állítja, a viselkedése ellenére többször is megpróbált segíteni egykori párjának, de az nem hagyta. 

Úgy tudni, Payne Henry miatt volt dühös

Alig két nappal a One Direction énekesének halála előtt a 23 éves Maya Henry - aki a halálhírt követően sokkos állapotba került -  megbízta jogi csapatát, hogy küldjön levelet a popsztárnak, amelyben azzal vádolta meg, hogy zaklatta. Úgy tudni, Liam ezért viselkedett agresszíven az argentin szállodában is. A TikTokon Maya korábban ezt állította Payne-ről egy videóban: „Mióta szakítottunk, felrobbantja a telefonomat. Különböző telefonszámokról hív, így sosem tudom, honnan jön. Új fiókokat hoz létre, hogy üzengessen nekem. Mindig egy rohadt új fiók. Minden alkalommal, amikor látom, hogy egy új felbukkan a telefonomon, azt mondom: 'Ó, már megint itt tartunk'. E-maileket is küld nekem."

Küzdött a démonokkal 

Az énekes ügyében nyomoznak: egyelőre nem tudni, hogy véletlen baleset vagy öngyilkosság áll-e a háttérben. Bennfentesek szerint Payne-nek komolyabb addikciós gondjai voltak, mint amiről beszámolt. A lelke mélyén a démonaival harcolt, még akkor is, ha azt nem mindig mutatta ki. 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.