Sokkoló felvételek - Borzasztóan festett Liam Payne hotelszobája a tragédia előtt

függőség One Direction tragédia Liam Payne
Az One Direction énekesének halála sok kérdést felvet. A hatóságok nyomoznak, hogyan történhetett a tragédia. Eközben képek is napvilágot láttak Liam Payne hotelszobájáról.

Liam Payne, a One Direction egykori énekese, tragikus körülmények között hunyt el Buenos Airesben, miután harmadik emeleti hotelszobája erkélyéről lezuhant. A helyszínen készült fotókon nagy mennyiségű kábítószer és alkohol látható, a rendőrség Payne dílere után nyomoz. 

Liam Payne szobájában drog és alkohol nyomait találták a hatóságok
Liam Payne szobájában drog és alkohol nyomait találták a hatóságok
Forrás: Northfoto

Kábítószer és alkohol nyomait találták Liam Payne a szállodai szobájában

Az argentin La Nacion által közzétett fotók - amelyeket itt nézhetsz meg - megmutatták, milyen állapotban lehetett Liam Payne a halála előtt. A képeken egy összetört televízió, félig üres pezsgőspohár, valamint fólia és fehér por látszik a CasaSur Palermo Hotel harmadik emeleti szobájában. A rendőrség vizsgálja a fehér port, hogy megerősítse, valóban kokainról van-e szó. Az íróasztalon egy szappancsomag, egy üres pohár, egy égett gyertya maradványai, valamint egy italos doboz égett teteje volt, amely szintén fehér porral volt borítva. A fürdőkádban égett fóliát és viaszt találtak, ami a hatóságok szerint kábítószer-használat jele lehet. A helyszínen több gyógyszercsomagot is találtak, köztük klonazepamot, energiaitalokat és vény nélküli gyógyszereket. A hatóságok megerősítették, hogy a 31 éves Payne a hotelszoba erkélyéről zuhant le: a zenész holttestét a földszinten találták meg egy üveg whiskyvel, öngyújtóval és mobiltelefonnal a közelében. Liam a zuhanás következtében az élettel össze nem egyeztethető sérüléseket szenvedett.

A rendőrség nyomoz a kábítószer-kereskedő után

A helyi hatóságok nyomoznak, hogy megtalálják azt a kereskedőt, aki a szobában talált kábítószereket Payne-nek eladta. Az énekes többször volt rehabon alkoholfüggősége miatt, és korábban nyíltan beszélt mentális egészségi problémáiról, amelyek öngyilkossági gondolatokhoz vezettek. 2021-ben egy podcast interjúban vallotta be, hogy súlyos függőségi problémákkal küzdött, és hogy nagyon jól tudta elrejteni az állapotát mások elől. Felmerült, hogy az október 17-i tragédia nem baleset, hanem öngyilkosság volt, de egyelőre csak annyi biztos, hogy Payne részben vagy teljesen öntudatlan állapotban volt, amikor kizuhant a szálloda erkélyéről.

Liam Payne hotelszobájából az énekes halála előtt távozó két nő nem gyanúsított

Hogy rekonstruálják Liam Payne utolsó óráit, öt embert hallgattak ki, köztük azt a két nőt, aki az énekessel volt a halála előtti órákban. Mint kiderült, a két nő jól ismert, de  vezetéknevüket a hatóságok nem árulhatják el. A hölgyek állítólag már azelőtt elhagyták a szállodát, hogy Liam a halálba zuhant volna, és a helyi média beszámolóiban „koronatanúként”, nem pedig gyanúsítottként szerepelnek az ügyben.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.