Sarolta hercegnő szívmelengető reakciója, amivel megnevettette György herceget

Queen Elizabeth II Platinum Jubilee 2022 - Platinum Pageant
Getty Images/Queen Elizabeth II Platinum Jubilee 2022 - Platinum Pageant - Max Mumby/Indigo
brit királyi család Sarolta hercegnő György herceg
Katalin hercegnő elárulta, hogy lánya zongorázni tanul, míg György herceg elektromos gitár órákat vesz. 2022-ben Cardiffban, a néhai királynő Platinajubileumára készülve, Sarolta hercegnő zenei mutatványai megható reakciót váltottak ki bátyjából, György hercegből.

Sarolta hercegnő és György herceg csatlakoztak szüleikhez, Katalin hercegnéhez és Vilmos herceghez a Cardiffi kastélyban. Találkoztak a fellépőkkel és a koncert stábjával, amelyet II. Erzsébet királynő 70 éves uralkodásának tiszteletére rendeztek. A pillanatról készült klip újra felbukkant TikTok-on, ahol egy rajongó a következő címmel posztolta a felvételt: „Olyan aranyos testvérpár.”

Sarolta hercegnő, György herceg és Lajos herceg
Sarolta hercegnő, György herceg és Lajos herceg
Forrás: WireImage/Queen Elizabeth II Platinum Jubilee 2022 - Trooping The Colour

Sarolta hercegnő szívmelengető reakciója, amivel megnevettette György herceget

A poszt eddig több mint 20 ezerszer tetszett, és több mint 300 alkalommal megosztották. A videóban a fiatal hercegnő látható, amint kezével integetve irányítja a zenekart egy klasszikus darab előadásán. Sarolta láthatóan színleli, hogy vezényli az zenekart, de amikor meglátja bátyja tekintetét, nevetésben tör ki, majd apjára, Vilmos hercegre néz, majd folytatja a zenekar vezénylését. Az egyik TikTok felhasználó ezt írta: „Imádom ezt a barátságot közöttük.” Katalin hercegné később megerősítette, hogy lánya zongorázni tanul, míg György herceg elektromos gitárórákra jár.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.