Kiderült az igazság Taylor Swift és Travis Kelce szakításáról

New Orleans Saints v Kansas City Chiefs, Taylor Swift, Travis Kelce
Getty Images via AFP/2024 Getty Images - Getty Images via AFP
pletyka Travis Kelce Taylor Swift szerelem
Nagy várakozással tért vissza az Arrowhead Stadionba a világsztár, hogy szurkoljon barátjának, Travis Kelce-nek, miután kihagyta a szombati születésnapját és a Kansas City Chiefs legutóbbi két meccsét. Taylor Swift ezzel a szakításukról szóló pletykáknak is véget vetett.

Taylor Swift eljutott a szezon két nyitómeccsére Kansas Cityben, de aztán kihagyta az Atlanta Falcons és a Los Angeles Chargers idegenbeli meccseit. Hétfőn azonban visszatért, a Chiefs pedig a New Orleans Saints ellen 26-13-as diadallal folytatta győzelmi sorozatát.

New Orleans Saints v Kansas City Chiefs,Taylor Swift
Taylor Swift újra a lelátóról figyeli szerelmét, Travis Kelce-t
Forrás: Getty Images via AFP/2024 Getty Images

Jövő héten, Miamiban kezdődik újra az Eras turné, ami miatt Taylor Swift tartott egy kis pihenőt. A rajongók arra számítottak, így lesz ideje a szerelmének szukolni, ám az énekesnő az elmúlt két hétben nem jelent meg Travis Kelce meccsein.

Taylor Swift sminkjével is Travis Kelce csapatát támogatta

A lelátón helyet foglalt a sztár édesapja, Scott is, hogy lányával együtt szurkoljon majdnem vejének, aki 5-0-ás győzelemre vezette csapatát, a Chiefst a harmadik Super Bowl-kupa megszerzéséért folytatott küzdelemben. Taylor Swift  piros arcfényt is viselt, hogy így is kifejezze támogatását a csapat felé. 

Megjelenésével egyúttal a károgókat is elhallgattatta, akik azon pörögtek már egy ideje, hogy az énekesnő azért nem jelenik meg a meccseken, mert egy az interneten felbukkant úgymond kiszivárgott szerződésnek megfelelően, szeptember végén szakítottak, vagy legalábbis szerettek volna. Az egy amerikai PR-cég fejléces papírjára nyomtatott dokumentum miatt Kelce az ügyvédjeihez fordult, ennek ellenére az azon szereplő dátum óta a rajongók állítólag nem látták együtt a párt.

Legutóbb a US Open férfi döntőjén látták őket együtt New Yorkban, ahol a Chiefs irányítója, Patrick Mahomes és felesége, Brittany is csatlakozott hozzájuk. Ez volt az első alkalom, hogy Swiftet és Brittanyt együtt látták, mióta Mahomes nyilvánosan Donald Trumpot támogatta a közelgő választások előtt, ami ellentétes Swift politikai hovatartozásával.

Tayor Swift szombaton hiányzott Kelce 35. születésnapjáról is, aki Kansas Cityben a „Car Jam” jótékonysági eseményt rendezte meg, amellyel pénzt gyűjtött a 87 and Running alapítványa számára. A kamera azonban lencsevégre kapta, amikor azt mondta a résztvevőknek, hogy számít Swiftre a hétfői   New Orleans Saints ellen meccsen.

A tight end a szeretteivel ünnepelte a győzelmet, jelen volt az egész Kelce klánt, beleértve édesanyját, Donnát, az apját, Edet, a bátyját, Jasont és Jason feleségét, Kylie-t is.

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.