Taylor Swift Taylor Kelce mérkőzésein is stílusikon: fotókon a legparádésabb szettjei

nfl Travis Kelce Taylor Swift stílusikon
Sikeresek, gazdagok, szépek és nem utolsósorban boldogok. Taylor Swift és Travis Kelce napjaink egyik első számú álompárja.

Taylor Swift rajongói nem csupán az énekesnő dalaiért, de a koncertjein viselt szettjeiért is odavannak. A The Eras Touron részt vevő swiftie-k a fellépés előtt, hetekig, hónapokig tervezték, milyen ruhát, kiegészítőket és táskát viselnek majd a nézőtéren: Swift igazi stílusikon lett. Taylor azonban nem csupán a színpadon, hanem az NFL-meccsek lelátóin is is megadja a módját. 

Taylor Swift fellépőruhái ikonikus darabokká váltak
Taylor Swift fellépőruhái ikonikus darabokká váltak
Forrás: Getty Images

Taylor Swift Travis Kelce meccsein is reflektorfényben van 

Taylor Swift - a vasárnap estit beleértve - 15 Chiefs-meccsen - először 2023. szeptember 24-én - vett részt, amióta randizni kezdett az amerikaifocista Travis Kelcével. Megjelenése minden esetben nagy feltűnést keltett, a sportrajongók szóvá is tették, hogy a közvetítéseken többet mutatják, mint a pályát. 

Los Angeles Chargers v Kansas City Chiefs, Taylor Swift
Taylor Swift a legnagyobb Kansas City Chiefs-rajongó
Forrás: Getty Images

Swift nem akarja ellopni a show-t

Arra, hogy túl sok képernyőidőt kap a meccseken, Taylor is reagált. Azt nyilatkozta, esze ágában sincs magára vonni a figyelmet, azért van ott, hogy szerelmét támogassa, ráadásul neki semmi hatása nincs arra, hogy mennyit mutatják a tévében. "Ha ez ember nyilvánosan felvállalja a kapcsolatát, az azt jelenti, hogy igyekszik ott lenni, ahol a másikkal valami fontos történik. Mi nem bujkálunk, és egyátalán nem zavar bennünket, ha mások is látnak minket. Büszkék vagyunk egymásra" - jelentette ki az énekesnő. Éppen ezért olyan is előfordult, hogy a pályára rohant, hogy megölelje és megcsókolja Travist, miután 2024. január 28-án a Kansas City Chiefs legyőzte a Baltimore Ravenst az AFC Championshipen, és ezzel biztosította a csapat helyét a Super Bowl LVIII-ban. 

AFC Championship - Kansas City Chiefs v Baltimore Ravens, Taylor Swift
Taylor Swift és Travis Kelce boldogan pózoltak a győztes mérkőzés után 
Forrás: Getty Images

 

Rejtett jelentése lenne a szettjének? 

Swift a Chiefs 2024-es szezonnyitójára combig érő piros Giuseppe Zanotti csizmát, farmer Versace fűzőt és  rövidnadrágot választott. A rajongók nem tudták nem észrevenni, hogy a lábbeli nagyon hasonlít arra a lakkbőr cipőre, amelyet Swift a 2017-es videójában viselt. A rajongók ennek alapján meg is tippelték, hogy Taylor a Reputation dalát adja ki újra. 

Baltimore Ravens v Kansas City Chiefs, Taylor Swift
Taylor Swift rajongói szerint a csizmának üzenete van 
Forrás: Getty Images

Travis mezszáma is többször feltűnik Swiften

Az alábbi fotón egy 87-es feliratos kabátot viselt Taylor, de számos ékszere is van, amelyeket Travis Kelce mezszáma díszít köztük egy nyílhegyes arany nyaklánc és egy gyűrű 87-es számmal.

 

AFC Wild Card Playoffs - Miami Dolphins v Kansas City Chiefs, Taylor Swift
Taylor Swift kedvenc száma egyértelműen a 87-es
Forrás: Getty Images

A december 17-i, a New England Patriots elleni meccsen Swift a bostoni hideghez öltözött: szürke Chiefs-pulóvert, kockás szoknyát, harisnyát, csizmát és fehér kötött sapkát viselt, amelyen piros csík és a 87 szám volt látható. A szettet Kut the Knit független Kansas City-i kézműves készítette.

Taylor Swift
Taylor Swift a spkáján viselte Kelce mezének számát
Forrás: Getty Images

Büszkék egymásra és támogatják egymást

Nem csak Taylor tűnik fel rendre Kelce meccsein, hanem a támogatás fordítva is igaz. A The Eras Tour fellépéseire Travis ha csak teheti elkíséri barátnőjét, de a dublini fellépésre meglepetésképpen állított be, ugyanis előző este még Amerikában vett részt csapattársa, Clyde Edwards-Helaire kaliforniai esküvőjén, majd Amszterdamban is lencsevégre kapták őket, ahogy egymást ölelve, csókolva távoznak a backstage-ből. A londoni fellépésén még a táncosok sorába is beállt: elmondása szerint ez az ő ötlete volt, Swift először azt hitte, Travis csak viccel. 

Taylor az MTV Video Music Awards-díjai átvételekor Travisnek is köszönetet mondott

Kansas City Chiefs v Green Bay Packers, Taylor Swift
Taylor, amikor csak teheti ott van és szurkol a csapatnak
Forrás: Getty Images

 

Travis öltözőjét Taylor koncertplakátja díszíti

A 34 éves Swift 2023 márciusában indította el és december 8-án zárja le az Eras Tour koncertsorozatát. A rajongók egy, a turnét reklámozó bekeretezett plakátot fedeztek fel Kelce privát Arrowhead Stadion lakosztályának falán.

Az öltöző falán lévő képet az alábbi lapozós posztban nézheted meg.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.