Tom Brady Taylor Swift koncerten bulizott a fiaival - FOTÓK

Arizona Cardinals v San Francisco 49ers
Getty Images/Arizona Cardinals v San Francisco 49ers - Michael Owens
koncert Taylor Swift: The Eras Tour Taylor Swift Tom Brady
A hétszeres Super Bowl-bajnok több képet is megosztott az Instagramján a koncertről. Tom Brady elvitte fiait, a 17 éves Jacket és a 14 éves Benjamint Taylor Swift „Eras” turnéjára Miamiban, egy különleges fiús estére.

A 47 éves Tom Brady Instagram történetében is közzétette a képet, és ezt írta: „Fiús este az Eras turnén”. A büszke apa továbbá egy olyan fotót is megosztott, amelyen a legfiatalabb fiát öleli, valamint egy képet, ahol ő és Jack háttal állnak egymásnak, hogy összehasonlítsák magasságukat.

Tom Brady
Tom Brady Taylor Swift koncerten bulizott a fiaival - FOTÓK
Forrás: Getty Images for Fanatics

Tom Brady Taylor Swift koncerten bulizott a fiaival - FOTÓK

Brady egy videót is mellékelt a 34 éves Swiftről, amint az „Ready For It?” című dalt adta elő 2017-es „Reputation” albumáról. Jack volt barátnőjével a színésznő Bridget Moynahannel közös gyermeke, míg Benjamin és Vivian ex-feleségével, Gisele Bündchennel kötött házasságuk alatt születtek. A rajongók imádták a fotókat és támogatták a volt sportolót abban, hogy fiait Taylor Swift koncertre vigye.

„Igazi férfiak Taylor Swift koncertekre mennek”írta egy rajongó Brady posztja alatt.

 

 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.