Sallai Nóra balesete Sallai Nóra kisfia baleset
Még mindig súlyos állapotban van a Jóban Rosszban egykori színésznője. Sallai Nóra férje elmondta, hol tart a felépülésben felesége.

Már több mint három hete, hogy Sallai Nóra és kisfia karamboloztak Alsónémediben. A fiú meghalt, a színésznő azóta is élet és halál között lebeg, de az utóbbi napokban már reménykeltő hírek jöttek az állapotáról.

Sallai Nóra megmozdult a kórházi ágyon
Sallai Nóra megmozdult a kórházi ágyon

Megszólalt Sallai Nóra férje

A Tények utolérte Sallai Nóra férjét is, aki a színésznő állapotával kapcsolatban szűkszavúan annyit nyilatkozott: „Nóra megmozdult a kórházi ágyon, ezért esély lehet arra, hogy magához tér” - idézi a megtört családfőt a Metropol. A férfi nagyon nehéz helyzetben van, nyilatkozta a Life.hu-nak Makai Gábor klinikai szakpszichológus, egyszerre küzd a gyásszal, miközben reménykedik, felesége felépül. 

Egyre többször nyitja ki a szemét

Sajtóértesülések szerint a Jóban Rosszban színésznője - akit több mint két hétig mesterséges kómában tartottak - már önállóan lélegzik és egyre többször nyitja ki a szemét.  Az elmúlt hetekben több műtéten is átesett a színésznő, az állapota ugyan még mindig válságos, a fentiek már bizakodásra adhatnak okot.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.