Gólyahír: Vasvári Vivien negyedik gyermekét várja

nagycsalád kisbaba Vasvári Vivien Bodnár Zsigmond
Az üzletasszony közösségi oldalán jelentette be örömét. Vasvári Vivien kisbabát vár, a pici már a hatodik gyermek lesz, akit közösen nevelnek férjével.

Vasvári Vivien ismét anyai örömök elé néz, negyedik gyermekét várja. A baba a második közös gyermeke lesz férjével, Bodnár Zsigmonddal, a családba pedig hatodik utódként érkezik, Viviennek és Zsigmondnak is van már két gyermeke a korábbi kapcsolataikból. Az édesanya a közösségi oldalán jelentette be követőinek a nagy hírt.

Vasvári Vivien, Bodnár Zsigmond
Vasvári Vivien és Bodnár Zsigmond második közös gyermeküket várják.
Forrás: https://www.instagram.com/vasvarivivien/

„Nagy bejelentés következik, ami tele van örömmel, izgalommal és egy kis káosszal is! Büszkén jelentjük, hogy úton van a második közös csodánk, aki… dobpergés… már a hatodik gyermek lesz, akit közösen fogunk nevelni! Szurkoljatok nekünk, és küldjetek egy nagy adag kávét, mert hamarosan mind a hatan azt kérdezik majd: „Anya, Apa, itt vagyunk, ki kapja a vacsorát először?” - írta az ultrahangos fotóhoz Vivien. 

Ha lapozol, azt is láthatod, hogyan közölte Vivien a férjével a nagy hírt:

Vasvári Vivien első házasságából egy kislánya született, Ariana. Második férje Szegedi Fecsó volt, tőle egy kisfia született, Edward. Az üzletasszony Bodnár Zsigmonddal kötött frigyéből eddig egy gyermek született. A kisfiú is különleges nevet kapott, Colinnak nevezték el. 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.