Édes hármas! Vilmos herceg meglepő alvási szokásaikról vallott

The British Royal Family Attend Annual Commonwealth Day Service
Getty Images/The British Royal Family Attend Annual Commonwealth Day Service - Max Mumby/Indigo
brit királyi család katalin hercegné Vilmos herceg
A walesi herceg és hercegné alvási szokásaik sokakat meglephetnek. Vilmos herceg elárulta, hogy hárman alszanak egy ágyban, ő, Katalin és kutyájuk, Orla.

Kiderült, hogy a királyi pár imádott kutyájukkal, Orlával alszik együtt. Erről Vilmos herceg akkor beszélt, miután látogatást tett a cornwalli Callingtonban található Duchy College Stoke Climslandben. Ott beszélgetett Louise Harlanddal – aki saját kutyáját is elhozta az eseményre– és Vilmos elmondta neki, hogy kutyája, Orla, az ágyukban alszik vele és Katalinnal.

Vilmos herceg, Katalin hercegné
Vilmos herceg meglepő alvási szokásaikról vallott
Forrás: Getty Images

Vilmos herceg meglepő alvási szokásaikról vallott

A találkozás után Louise a Hits Radio Cornwallnak mesélt: „[Vilmos] elmondta, hogy kutyájuk éjszakánként velük alszik az ágyban, vele és Katalinnal. Teljesen el volt ragadtatva a kutyámtól. Kérdezte, milyen fajta, mert még sosem találkozott hasonlóval – Jacks egy cockerjack – tehát elég egyedi keverék.”

Louise hozzátette, hogy a 42 éves Vilmos megjegyezte, mennyire „puha” a kutyája füle, és nagyon megszeretgette.

Orlát Katalin testvére, James Middleton ajándékozta Vilmosnak és Katalinnak 2020-ban. A 36 éves vállalkozó egy kutyaeledel- és életmódmárka, az Ella & Co tulajdonosa. A cég alapját James terápiás kutyája, Ella ihlette, aki már nem él, és Orla az ő kölykeinek egyike.

Az imádnivaló cocker spánielt legutóbb Katalin egyik szeptemberi videóüzenetében láthattuk. A klipben Katalin a rákból való felépüléséről számolt be, és különleges pillanatokat osztott meg családjával. A videóban Orla egy pokrócon feküdt a királyi pár mellett a tengerparton. 

Orla neve illik a családhoz, és királyi jelentése van. A gael nyelvben „arany hercegnőt” jelent. Orla érkezése előtt a walesi családnak egy másik cocker spánielje, Lupo volt. A családi kedvenc sajnos 2020 novemberében, kilencévesen elhunyt.

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.