Hatalmas vagyont örököl Liam Payne kisfia, Bear

hagyaték Liam Payne Cheryl Cole
Az énekes úgy tervezte, hogy mindenét Bearre hagyja majd. Liam Payne kisfia gyászol: soha többé nem láthatja édesapját.

Egy világ gyászolja Liam Payne énekest, aki október 16-án kizuhant a Buenos Aires-i szállodája ablakán és azonnal meghalt. A rendőrség nyomoz az ügyben, a rajongók és szerettei gyászolják a zenészt.

Liam Payne
Mindent Liam Payne kisfia, Bear örököl
Forrás: AFP 

Mindent Liam Payne kisfia, Bear örököl

Mirror információi szerint Liam vagyona 46 millió angol font, vagyis körülbelül 22 milliárd forint. A hatalmas összegről egykor Liam úgy nyilatkozott, mindene a fiáé lesz.  „Az életem most az övé, a pénzem az övé. Tulajdonképpen több olyan cégem is van, amelyek már működnek, és egy nap ő is vezetheti őket, ha akarja, vagy akár el is adhatja őket” - mondta a tragikus körülmények között elhunyt Liam Payne néhány éve. 

Cheryl Cole, Bear édesanyja összetört

A tragédia után Payne gyermekének édesanyja, akitől az énekes 2018-ban különvált, Cheryl Cole is megszólalt a közösségi médiában, fájdalmát megosztva a nyilvánossággal. Cole kifejezte, milyen nehéz szembesülnie a gyásszal, és hangsúlyozta, hogy Liam nem csupán popsztár és híresség volt, hanem apa is. „Itt van Bear, egy fiú, akinek most szembe kell néznie azzal a szörnyű valósággal, hogy soha többé nem látja az apját” - tette közzé. Liam Payne tragikus halála előtt szívszorítóan beszélt 7 éves fiáról, Bearről. A One Direction egykori sztárja augusztus 29-én, a 31. születésnapján osztotta meg gondolatait Instagram-sztorijában fiáról. 

Még sok a kérdőjel a tragédiával kapcsolatban 

Liam Payne ügyében nyomoz a rendőrség. Úgy tudni, a szálloda egyik alkalmazottja szerzett neki drogot. A barátai azt állítják, Liam biztosan nem akart meghalni, tervei voltak a jövőre nézve. Azt mondják, Payne azért nem utazott el Kate Cassidyvel Miamiba, mert még a vízumát várta. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.