Jennifer Lopez Olaszországba menekült tönkrement magánélete elől

Olaszország Jennifer Lopez & Ben Affleck Ben Affleck Jennifer Lopez
Nincs kérdés: a sztárpár házassága menthetetlennek tűnik. Ben Afflecket fiával látták Los Angelesben, míg Jennifer Lopez Olaszországban múlatja az időt.

Úgy tűnik, a válófélben lévő pár külön tölti napjait: amíg Ben Afflecket fiával, Samuellel motorozás közben kapták lencsevégre Los Angelesben, addig Jennifer Lopezt az olaszországi Positanóban fotózták le barátaival. 

Jennifer Lopez és Ben Affleck a mézesheteiket is Olaszországban töltötték
Jennifer Lopez és Ben Affleck a mézesheteiket is Olaszországban töltötték
Forrás: Northfoto

Az 54 éves énekesnőre kedden figyeltek fel Olaszországban, ahogyan sárga szettben és a barátai társaságában hajóra száll, ami igazolja is azt, amit korábban barátai nyilatkoztak, hogy úgy döntött, nem próbálkozik helyrehozni a házasságát, csak a maga jólétével törődik. Szemtanúk szerint JLo jókedvű volt és élvezte a vakációt.

"Jennifernek elege van, úgy érzi nem tehet többet" - árulta el pár napja egy barátja, és hozzátette, Ben folyton morcos, rosszkedvű és igazán lehangoló társaság. "Láncdohányos, rengeteget káromkodik és szitkozódik. Nagyszerű rendező és színész, de nem sokat lehet vele nevetni" - tette hozzá, ám azt is kiemelte, Ben csodálatos apa, ami most is igaz, ugyanis ha csak teheti, a gyerekeivel tölti az időt. 

Vasárnap Jennifer első látásra megható posztot tett közzé Bennek, Apák napja alkalmából, ám a rajongók felhívták a figyelmet arra, hogy a szívhezszóló üzenet merő cinizmust takar. Affleck egyébként az Apák napját exével és gyerekeivel töltötte. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.