Vilmos herceg még soha nem volt ennyire magányos: nem tud kihez fordulni a bajban

Vilmos herceg
AFP - AFP
betegség felelősség magány Vilmos herceg
A nehéz időszak fájóan emlékezteti arra, mi hiányzik az életéből. Vilmos herceg magányos, nincs kihez fordulnia támogatásért.

A királyi család mögött nehéz időszak van, és természetesen a megpróbáltatásoknak még nincs igazán vége. III. Károly király és Katalin hercegné rákos megbetegedéssel küzdenek, és habár a harcot ők vívják, a családjuk számára is megterhelő helyzet ez, érzelmileg legalábbis mindenképpen. Egy szakértő szerint Vimos herceg magányos, jobban, mint bármikor.

Vilmos herceg magányos
Vilmos herceg magányosabb, mint valaha
Forrás: Chris Jackson/Getty Images

Vilmos herceg magányos: nem tud kihez fordulni

"Voltak olyan pillanatok az elmúlt évben, amikor Vilmos hihetetlenül magányosnak tűnt, vállán azzal a felelősséggel, hogy ő egy fiú, akinek az apja rákos, egy férj, aki gondoskodik a feleségéről, aki szintén rákos, és három kisgyermek apja... és akinek nincs testvére vagy anyja, akihez fordulhatna egy kis törődésért" - mondta Jennie Bond királyi kommentátor. Harry és Vilmos között ugyebár megszakadt a kapcsolat, amikor a fiatalabbik herceg úgy döntött, kilép a királyi család kötelékéből és feleségével, Meghan Markle-lel inkább új vizekre eveznek. Ez a szakadék különösen nehéz lehet most Vilmosnak, amikor az édesapja és felesége beteg, ráadásul Diana hercegné július 1-jén ünnepelte volna születésnapját: a szeretetteli visszaemlékezés mellett az évforduló fájó emlékeztetője is annak, hogy mi hiányzik még az életéből. 

"Diana mindig azt mondta, hogy ő hihetetlenül jó a gyengéd szerető gondoskodásban, és nyilvánvalóan ezt megadta volna a drága fiának. A család más tagjai is támogatják Vilmost, amiben csak tudják, de semmi sem pótolhatja igazán a szerető édesanyát, aki óvja és vezeti az embert" - tette hozzá a királyi szakértő.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.