Kim Kardashian sírva vallotta be, hogy a gyerekei fékezhetetlenek

Kim Kardashian
PA/Kim Kardashian - PA
gyereknevelés Kim Kardashian Kanye West
Küzdelmesnek tartja a négy gyerek nevelését a realitysztár. Kim Kardashian úgy érzi túl sok a feladata.

Kim Kardashian elmondta, hogy hatalmas nehézséget okoz számára a négy gyereke nevelése. Még azt is bevallotta, hogy olykor bezárja magát a fürdőszobába a káosz elől. 

Kim Kardashian
Kim Kardashian a gyereknevelés nehézségeiről beszélt
Forrás: Getty Images

Kim Kardashian nem elég szigorú anya

A realitysztár úgy véli, egyáltalán nem tökéletes anya, és néha szeretne olyan szigorú lenni, mint testvére Khloé, de képtelen rá. "Nem tudom, miért, de egyszerűen nehezemre esik azt mondani, hogy a nem, az nem. Nem akarom, hogy szomorúak legyenek a gyerekeim vagy sírjanak" - mondta el a The Kardashians új epizódjában. 

Úgy érzi minden teher rá hárul 

Kim - akinek volt férje, Kanye West éppen Európába utazik új feleségével, Bianca Censorival – hangsúlyozta, hogy fogytán a türelme — el is pityeredett — pedig eddig azt tartotta a szupererejének, ugyanis minden támogatás nélkül, egyedül küzd az eleven gyerekekkel. "Ez hatalmas szívás" - szögezte le. "Radáasul mind a négyen mást akarnak, de én nem tudok négyfelé szakadni" - tette hozzá

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.