Suri Cruise nyilvánosan csókolózott barátjával: nem szégyenlős

Suri Cruise is Spotted Stepping Out on Her 18th Birthday in New York City.
Northfoto - TheImageDirect.com
szerelem csók Suri Cruise
Katie Holmes lányát nemrég barátjával kapták lencsevégre. Suri Cruise nyilvánosan csókolózott szerelmével.

Úgy tűnik, hogy Suri Cruise nem foglalkozik a lesifotósokkal, ott vannak vagy sem, ő úgy éli az életét, ahogy szeretné. Nem zavartatta magát attól sem, hogy lencsevégre kapták, amikor barátjával nyilvánosan csókolóztak. 

Suri Cruise
Suri Cruise nyilvánosan csókolózott barátjával
Forrás: Northfoto

Suri Cruise nyilvánosan csókolózott barátjával

Nemrég töltötte be a 18. életévét Suri Cruise, aki teljes mértékben apja részvétele nélkül éli immár felnőtt és szabad életét. A híres sztárcsemetét édesanyja, Katie Holmes óvta a refelktorfénytől addig, amíg csak tehette, de úgy tűnik, hogy Surit nem zavarja egy kis figyelem. Akkor legalábbis egészen biztosan nem zavartatta magát, amikor szerelmével, Toby Cohennel kapták őket lencsevégre a Central Parkban. A fiatalok eléggé egymásba feledkeztek, és még csókolóztak is nyilvánosan

Kicsoda Toby Cohen?

Suri és Toby mindketten a LaGuardia középiskolában végeztek, vagyis ott ismerkedtek meg egymással. A 18 éves srác igen tehetséges feltörekvő zenész, aki már saját szerzeményeket is elő szokott adni.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.