Harry herceg barátai ki nem állhajták Meghan Markle-t: már nem is találkoznak

The Duke And Duchess Of Sussex Visit Johannesburg - Day Two
Getty Images/The Duke And Duchess Of Sussex Visit Johannesburg - Day Two - Chris Jackson
házasság Meghan Markle barátok Harry herceg
Egyre magányosabban telnek a napjai. Harry herceg már nem találkozik a barátaival, mert azok ki nem állhatják Meghan Markle-t.

Harry herceg egyre jobban vágyik a régi életére, legalábbis a barátaira mindenképp. Unatkozik az Egyesült Államokban, ráadásul Meghan Markle miatt egyetlen régi ismerőse sem látogatja.

Harry herceg, Meghan Markle
Harry herceg barátai nem szeretik Meghan Markle-t
Forrás: Getty Images/Chris Jackson

Harry herceg barátai nem szeretik Meghan Markle-t

Harry herceg visszavágyik Angliába, ha nem is a családja, de a barátai miatt mindenképp. Egyre unalmasabb számára az Egyesült Államokban, és egyre magányosabb. A barátai nem látogatják, mert nem szertik Meghan Markle-t, és Harry sem utazik olyan gyakran Angliába. Úgy tűnik, hogy a házassága miatt tulajdonképpen minden régi ismerősétől el kellett búcsúznia.

"Harry egyre inkább unatkozik, és egyre többször tekintget az Atlanti-óceánon túlra, ahol a legtöbb katonatársa és iskolai barátja él, és akikkel soha nem találkozik, nem látogatják meg őt az Államokban, mert nem bírják Meghant" - mondta Tom Quinn királyi szakértő. Mint ismert, Harry nemrég az egyik legjobb barátja, Hugh Grosvenor esküvőjét is kihagyta inkább, pedig ő Archie keresztapja. A páros azért nem ment el a nagy eseményre, mert nem akarták megzavarni az esküvőt a jelenlétükkel. Vilmos herceg ezzel szemben ott volt.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.