Julia Roberts és férje, Danny Moder: két év után először jelentek meg együtt nyilvánosan

US actress Julia Roberts (L) and her husband US photo director Daniel Moder (R) sit in the Royal Box to watch Spain's Carlos Alcaraz play against Serbia's Novak Djokovic in the men's singles final tennis match on the fourteenth day of the 2024 Wimbledon Championships at The All England Lawn Tennis and Croquet Club in Wimbledon, southwest London, on July 14, 2024. (Photo by ANDREJ ISAKOVIC / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - AFP
reflektorfény wimbledon Julia Roberts Danny Moder
A színésznő úgy nézett ki, mint egy igazi Grand Slam-játékos, amikor július 14-én, vasárnap, Danny Moder oldalán részt vett a wimbledoni férfi egyes döntőn a királyi páholyban. Julia Roberts és férje Katalin hercegné mögött ültek pár sorral.

Az 56 éves Oscar-díjas színésznő, Julia Roberts és férje, Danny Moder is tiszteletét tette Wimbledonban, a férfi egyes döntőn, amit Novak Djokovic és Carlos Alcaraz játszott. Roberts egy fehér, piros szegélyes pólóruhát viselt, amelyben úgy nézett ki, mint egy profi teniszjátékos. 55 éves operatőr férje, Danny Moder tengerészkék öltönyt és csíkos nyakkendőt választott a jeles alkalomhoz.

Julia Roberts, Danny Moder, Wimbledon 2024
Julia Roberts és férje, Danny Moder Wimbledonban
Forrás: Getty Images

A színésznő az Instagramon is megosztotta, hogy ott lehetett ezen a rangos mérkőzésen, fotót is posztolt. „Egy hihetetlen nap Wimbledonban!" - írta Roberts a képhez.

A wimbledoni tenisztorna döntője volt az első esemény két év óta, hogy Roberts és Moder együtt mutatkoztak nyilvános eseményen. Az általában rejtőzködő párt utoljára 2022 decemberében látták együtt, amikor egy jótékonysági eseményre mentek el a színésznő régi barátja, George Clooney meghívására.

Moder és Julia Roberts 2000 tavaszán ismerkedtek meg, A mexikói című filmen dogoztak együtt. Moder akkor házas volt, sminkmester feleségét hagyta ott Roberts miatt. A pár 2002-ben házasodott össze, július 4-én ünnepelték 22. házassági évfordulójukat. Három közös gyermekük van: az ikrek, Hazel és Phinnaeus 19 évesek, Henry fiuk pedig 15.

Nem biztos, hogy rendben van Julia Roberts házassága

Julia Roberts tavaly egy interjúban áradozott a férjéről, azt mondta, ő a biztos pont a család életében.

„A kapcsolatunk egyre mélyebb, egyre összetettebb. Fiatal vagy, és beleszeretsz, és azt mondod: 'Igen, összeházasodunk, házat építünk, és gyerekeink lesznek', de nem tudod, hogy ugyanazokat a dolgokat fogjátok-e szeretni később is. Aztán jönnek a nagyobb kérdések, egyensúlyban maradtok-e a gyermekvállalás után is. Ezeket a dolgokat nem tudod, amíg nem csinálod ott helyben, és mi olyan szerencsések vagyunk, hogy van valamiféle megmagyarázhatatlan harmónia abban, ahogyan a dolgokat csináljuk."

Ezzel szemben a napokban külföldi lapok arról írtak, hogy Moder és Roberts házassága tönkrement. Egy forrás azt szivárogtatta ki, hogy Julia és férje teljesen külön életet élnek. Nagyon különböző hobbikat űznek, ami ugyan a legtöbb pár esetében egy pozitív dolog, ők viszont annyira sok időt töltenek külön, hogy szinte nem is találkoznak egymással. 

„Julia is csinálja a saját dolgait és Daniel is. Teljesen külön életet élnek. Több házuk is van, és gyakran külön is élnek" - mondta az informátor. 

A házaspár egyelőre még nem reagált a megromlott kapcsolatukról szóló pletykákra — lehet, hogy a wimbeldoni kiruccanással akarták cáfolni a híreket? 
 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.