Vilmos herceg rosszul volt attól hogy Meghan Markle Diana ékszereit viselheti

Vilmos herceg dokumentumfilmben fog szerepelni
Andy Parsons/Kensington Palace - Handout
Harry herceg Meghan Markle Diana hercegné Vilmos herceg ékszer
Állítólag nagyon feszülten telt a Meghan Markle és Harry herceg esküvője előtti időszak. Vilmos herceg aggódott a kapcsolat miatt, és nem akarta, hogy Meghan a néhai Diana hercegné ékszereit viselje.

Az esküvő előtt Vilmos herceg "biztosítékokat kért", hogy Meghan Markle nem fogja viselni Diana hercegné ékszereit. A herceg ugyanis aggódott a kapcsolat miatt.

Harry herceg és Vilmos herceg
Harry herceg és Vilmos herceg
Forrás: Getty Images/Mark Kerrison

Vilmos herceg nem akarta, hogy Meghan Markle Diana ékszereit viselje

Vilmos azt szerette volna, ha Harry herceg lassan halad Meghan Markle-lel, amikor 2016-ban elkezdtek randizni. Memoárjában Harry is felidézte, milyen komoly feszültség uralkodott közte és bátyja között. Most egy új, a királyi családról szóló könyvben szintén azt állítják, hogy a 2018-as esküvő előtt megromlott a viszony a két testvér között - Vilmos biztosítékot akart kapni nagyanyjuktól, a királynőtől, hogy Harry menyasszonya nem fogja viselni néhai édesanyjuk ékszereit - annak ellenére, hogy felesége, Katalin Diana zafír eljegyzési gyűrűjét viseli.

Ahogy az esküvő közeledett, úgy fokozódott az ellentét a két testvér között. 

"Mire megerősítették, hogy Vilmos lesz a tanú, a viszonyuk elmérgesedett. Elmondták, hogy aggódott Harry és Meghan kapcsolata miatt, és biztosítékot kért a királynőtől, hogy Harry menyasszonya nem fogja viselni Diana hercegné ékszereit,

 annak ellenére, hogy a saját felesége viselhette azokat" - írta a könyv szerzője, Robert Jobson. A nyilvánosság előtt a királyi család csupa mosoly volt, de a háttérben komoly indulatok feszültek. És bár az esküvői szertartáson végül Meghan nem viselte Diana hercegné ékszereit, az esti fogadáson igen, és később még több alkalommal. 

Azóta pedig, mint tudjuk, a kapcsolatuk soha nem látott mélypontra jutott.

 A hírek szerint Harry és Vilmos két éve egyáltalán nem beszéltek egymással, és ennek az is az oka, hogy Harry és Meghan a királyi családból való kilépésük után elkezdték kiteregetni a családi szennyest. Beszéltek arról, hogy valaki aggódott születendő gyerekük bőrszíne miatt, valamint arról is, hogy Harry többbször kért segítséget a családjától, de egy idő után a saját apja sem vette fel neki a telefont. A botrányos Oprah-interjú után dokumentumfilm készült róluk, melyben tovább ütötték a vasat, és Harry herceg később egy memoárt is kiadott, ebben még több titokról rántotta le a leplet. Szerinte a kapcsolatuk megromlásának oka lehet az is, hogy ő hadjáratot indított az angol bulvársajtó ellen, míg a királyi család az ilyen helyzeteket teljesen másként kezeli. Más források szerint azonban ez az aljas sértése az, ami miatt Vilmos nem bocsát meg neki. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.