toxikus kapcsolat Jennifer Lopez & Ben Affleck válás Ben Affleck Jennifer Lopez
Az énekesnő hatalmasat csalódott "élete szerelmében". Jennifer Lopez és Ben Affleck mesébe illő románcából toxikus kapcsolat lett.

Amikor először felröppentek a pletykák, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck válik, az egész világ hitetlenkedett. Tény: a pár tagjai sem viselkedtek egyértelműen, a paparazzik pedig azt figyelték, mikor, melyikőjük ujján van jegygyűrű és mikor, kin nincs. Eldönthetetlen volt, hogy másokat vagy egymást, netán magukat akarják átverni ellentmondásos metakommunikációjukkal. Hónapok kínlódása után azonban a bennfentesek szerint egyértelmű: ennek a házasságnak vége. 

Jennifer Lopez és Ben Affleck
Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságának vége 
Forrás: Getty Images

Jennifer Lopez sokáig dédelgette magában a nagy szerelem illúzióját

Ha hinni lehet a szóbeszédnek, Ben Affleck volt az, aki szabotálni kezdte a kapcsolatukat. Nem ment el nyilvános eseményekre Jenniferrel, pldául a MET-gálára sem, amelynek felesége a fővédnöke volt. Lopez sokáig szerette volna rendbehozni a viszonyukat, de az, hogy az egész élete a nyilvánosság előtt zajlik nem tetszett Bennek. Jennifernek hónapok kellettek, amíg beismerte, a házassága zátonyra futott, amihez az is kellett, hogy Affleck egyenesen rémálomnak nevezte a házasságát és átmeneti elmezavarnak azt, hogy feleségül vette Jennifert. Lopez barátai pedig arról beszéltek,  hogy az énekesnő nem tud férjével együtt élni és már nem is akarja megmenteni a házasságát. Folyton mogorva, rossz kedvű, láncdohányos - mondták és még olyan híreszteléseket is lehetett hallani, hogy Affleck újra iszik, de azóta erről például semmit nem lehet hallani. 

Jennifer Lopez is Spotted on a Bike Ride on Her Wedding Anniversary in the Hamptons
Jennifer Lopez úgy tesz, mint ha élvezné az életet, de szenved 
Forrás: Northfoto

Ben elképesztően megalázta Jennifert

Ben Affleck viselkedését nem csak Jennifer, de a barátaik se értik. 

„Megdöbbentő volt, ahogy Ben figyelmen kívül hagyta a házassági évfordulójukat, majd a felesége születésnapját, miközben azt állítja, hogy szeretné megvédeni őt. JLo-nak most már felfordul a gyomra Bentől, a barátaik pedig azt találgatják, hogyan jutottak idáig, és hogyan vált ilyen mérgezővé a kapcsolatuk”fogalmazott egy  bennfentes.Jennifer sokáig boldog volt Ben mellett, most pedig úgy érzi, kihúzták a talajt a lába alól. Kifelé tartja magát, de össze van törve" - tette hozzá. 

Lopez most már Ben új külsejétől is undorodik

A hírek szerint Jennifer egyáltalán nem elégedett férje új külsejével, és úgy látja, hogy ez a kinézet is az életközepi válság jele, amely szerinte hozzájárult házassági problémáikhoz.

Ben Affleck
Ez a Ben nem, az a Ben akibe Lopez beleszeretett
Forrás: Northfoto

Ben Affleck másként képzeli el az életét Jennifer Lopez után

Bennfentesek szerint a színész készen áll az újrakezdésre, és merőben más életet képzel el magának, mint amilyen Jennifer Lopez mellett volt. Szeretné távol tartani magát a nyilvánosságtól, amennyre csak lehet. „Bennek új energiára volt szüksége az életében" - mondja egy forrás, megjegyezve, hogy a sztár új otthona az, amit eredetileg keresett, mielőtt ő és Lopez megvették a birtokukat. „Ez inkább az ő tempója" - teszi hozzá a forrás. „Jobb a lelkiállapota, és jobban halad előre."


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.