Megszületett Justin Bieber és Hailey első gyereke: már fotót is tettek közzé a kicsiről

Hailey Bieber és Justin Bieber
Getty Images - Raymond Hall
baba justin bieber Hailey Bieber
A sztárpár első gyereke megszületett. Justin Bieber és Hailey Instagramon jelentették be az örömhírt a kisfiú nevével együtt.

Justin Bieber apa lett! Az énekes és Hailey Bieber első gyerekének születését az Instagramon jelentették be egy fotóval, és még a kisfiú nevét is elárulták.  A kicsi a Jack Blues Bieber nevet kapta.

Celebrity Sightings In New York City - January 24, 2023 Justin Bieber és Hailey Bieber
Justin Bieber és Hailey Bieber szülők lettek
Forrás: GC Images

Megszületett Justin Bieber és Hailey közös gyereke

Justin Bieber és Hailey idén májusban jelentették be, hogy első közös gyereküket várják. A pár akkor is Instagramon közölte az örömhírt a rajongókkal egy videó által, ami a Hawaii-szigeteken tartott fogadalommegújításukon készült. Ezután Hailey már büszkén mutogatta egyre jobban gömbölyödő pocakját, az utolsó ilyen fotót augusztus elején tette közzé, amin már látható volt, csupán napok válaszhatják el a szüléstől. Azóta pedig már meg is érkezett a családjukba Baby Bieber, bár a szülés pontos időpontjáról nem tettek közzé információt. Az azonban kiderült, hogy a kisfiuk a Jack Blues Bieber nevet kapta. Természetesen képet is tettek közzé a kicsiről, de csak az apró lábáról. Justin Bieber posztja alatt - amit felesége Instagram-sztoriban osztott meg - sorakoznak a gratuláló kommentek, köztük Khloé Kardashiané.

Justin Bieber és Hailey kisfia
Justin Bieber és Hailey kisfia
Forrás: Instagram/Hailey Bieber

Hailey Bieber családja nem fog a kisbaba körül legyeskedni

Hailey Bieber nemrég bevallotta, nem igazán tartja a kapcsolatot a családjával. Édesapja, Stephen Baldwin azzal húzta ki a gyufát, hogy nemrégiben nyilvános posztban arra kérte Justin és Hailey követőit, hogy imádkozzanak a párért, amivel azt akarta mondani, hogy a válás szélén állnak. A pár annak idején ezért is osztotta meg a terhesség hírét: meg akarták előzni az ezt követő pletykaáradat kialakulását. De nemcsak Stephennel van baj, Hailey nővére is meglehetősen zűrös: a 31 éves Alaiát testi sértés miatt tartóztatták le Atlantában. A modell elárulta, szép emlékeket őriz a gyerekkoráról, de most a saját családjára koncentrál inkább. „Az életemnek a jelenlegi szakaszában nem állok közel a családomhoz. Független vagyok és a saját családomat építem. Persze, amikor visszagondolok a gyerekkoromra és arra, hogyan nőttem fel, szép emlékeim vannak, szerettek és én is őket" - mondta. Hailey és Justin titokban, 2018-ban házasodtak össze, majd 2019-ben egy családi bulit is tartottak, amiről néhány fotót az Instagramon is megosztottak követőikkel. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.