Kevin Bacon megdöbbentő felfedezést tett feleségéről: 35 év után már nem számított ekkora meglepetésre

Kevin Bacon és felesége, Kyra Sedgwick
Getty Images - Kevin Winter
rokonság Kevin Bacon unokatestvér
A sztárpár kapcsolatán mit sem változtatott a felfedezés, de azért alaposan meglepődtek. Kiderült, hogy Kevin Bacon és felesége unokatestvérek.

Kevin Bacon és Kyra Sedgwick több mint 30 éve élnek boldog házasságban, és azt hinné az ember, hogy ennyi együtt töltött év után már nem sok meglepetés érheti, azonban a párnak mégis sikerült egy olyan felfedezést tenniük a másikról, amitől elállt a szavuk. Kiderült ugyanis, hogy unokatestvérek.

Kevin Bacon és felesége, Kyra Sedgwick
Kevin Bacon és felesége, Kyra Sedgwick
Forrás: Getty Images

Kevin Bacon és felesége unokatestvérek

Kevin Bacon és Kyra Sedgwick először 1987-ben találkoztak a Lemon Sky című tévéfilm forgatásán. A film Henry Jaglom rendezésében készült, és mindkét színész főszerepet játszott benne. Kevin Bacon akkor már ismert színész volt, többek között a Footloose című filmnek köszönhetően, amely 1984-ben hozta meg számára a világhírnevet. Kyra Sedgwick viszont még viszonylag ismeretlen volt, de tehetségét már akkor felfedezték és elismerték.

Nem volt szerelem első látásra. Sedgwick elmondása szerint Bacon egyáltalán nem az a típusú férfi volt, aki iránt vonzódott volna. Bacon viszont azonnal érdeklődést mutatott iránta, és elhatározta, hogy megnyeri a szívét.Ahogy egyre több időt töltöttek együtt a forgatáson, közelebb kerültek egymáshoz, és a barátságuk hamarosan szerelemmé alakult.

A Lemon Sky forgatása után Kyra Sedgwick és Kevin Bacon randevúzni kezdtek. A kapcsolatuk gyorsan komolyra fordult, mivel mindketten úgy érezték, hogy megtalálták a lelki társukat.

 Kevin Bacon egyszer azt nyilatkozta, hogy már az első pár hónap után tudta, Kyra lesz a felesége.

A kapcsolatuk gyors és intenzív volt, de mindketten biztosak voltak abban, hogy egymásnak vannak teremtve. Kevin Bacon és Kyra Sedgwick 1988. szeptember 4-én házasodtak össze, alig több mint egy évvel az első találkozásuk után. Két gyereket neveltek fel: fiuk, Travis Bacon 1989-ben született, lányuk, Sosie Bacon pedig 1992-ben. Mindkét gyerekük a szórakoztatóiparban dolgozik: Travis zenész és zeneszerző, míg Sosie színésznő, aki szintén egyre ismertebbé válik.

Boldog és harmonikus házasságukban nem számítottak már meglepetésekre, de az élet azért tartogatott még nekik egy érdekes információt. Részt vettek egy olyan műsorban, amely a sztárok családfáját kutatja fel, ehhez pedig DNS-vizsgálat is készült. Így derült ki, hogy Kevin Bacon és felesége, Kyra Sedgwick rokonok. 
 

Mindketten meglepődtek a felfedezésen, de nem tulajdonítottak neki nagy jelentőséget.

Kyra Sedgwick viccesen megjegyezte, hogy mindig is érezte, hogy van valami különös kapocs köztük, míg Kevin Bacon inkább úgy fogalmazott, hogy sejtette, hogy valamilyen módon rokoni kapcsolatban állhatnak, mivel mindketten régi amerikai családok leszármazottai. „Látod, én tudtam! Tudtam! Tudtam! Tudtam! Tudtam! Amíg nem vagyunk első unokatestvérek, addig nincs baj" - reagált a felfedezésre az első meglepődés után Kevin Bacon felesége.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.