Meghan Markle születésnapját figyelmen kívül hagyja a királyi család: ez az oka

Meghan Markle
Northfoto - PA
kapcsolat királyi család Meghan Markle születésnap
Tavaly óta nem köszönti fel a királyi család a hercegnét nyilvánosan. Most kiderült, miért hagyják látványosan figyelmen kívül Meghan Markle születésnapját.

Köztudott, hogy a királyi család és Meghan Markle nem ápolnak valami jó viszonyt, ám egy darabig fenntartották ennek a látszatát. Egy jó ideje azonban már nem köszöntik fel hivatalos közösségi oldalaikon a hercegnét, és ennek megvan az oka.

Harry herceg, Meghan Markle
Meghan Markle nem számíthat jókívánságokra a királyi családtól születésnapja alkalmából 
Forrás: Getty Images

Ezért nem köszönti fel nyilvánosan a királyi család Meghan Markle-t

Meghan Markle augusztus 4-én betöltötte a 43. életévét, a királyi család azonban valószínű, hogy idén is figyelmen kívül hagyja ezt a jeles napot. Utoljára 2022-ben köszöntötték fel nyilvánosan a tékozló hercegi párt - bár a néhai királyné már akkor sem -, ami azt jelenti, hogy ennek a hagyománynak az elmaradása nem a királyi családból való kilépésük miatt következett be...

Tavaly maradt el először a köszöntés, és nyilvánvalóan nem azért, mert ezek a "hivatalos" jókívánságok csak a királyi család dolgozó tagjainak járnak, minden bizonnyal Harry herceg és Meghan Markle viselkedése áll a dolgok háta mögött. „Azt hiszem, valószínűleg úgy érezték, hogy ez egy kicsit hamisnak tűnik, hiszen az egész világ tudja, hogy nem nagyon beszélnek egymással. 

Álságosnak és őszintétlennek tűnt volna

- mondta egy királyi szakértő. Arra is rámutatott, hogy bajban lettek volna, ha megfordult volna a fejükben a nyilvános felköszöntés ötlete, ugyanis nem készült mostanában olyan fotó, amit hivatalosan felhasználhattak volna a poszthoz Meghan Markle-ről. 2022-ben felhasználták a hercegnéről a néhai királynő platina jubileumi ünnepségén készült fotóját, de az elmúlt két évben "az egyetlen közös fotójuk a családdal a királynő temetéséről készült". Hozzátette: "Csupa feketében aligha lehet neki boldog születésnapot kívánni." 

Ez pedig idén sincs másként, vagyis most sem tudnának megfelelő fotót közölni Meghanról, amennyiben egyáltalán szeretnék felköszönteni. 

A kapcsolatuk nem lett jobb az elmúlt évben, továbbra is beárnyékolja a viszonyukat az, hogy Harry és Meghan a királyi család pocskondiázásából szerzett bevételeket,

 az is sokat elárul, hogy Károly király nem szervezte át a programját azért, hogy találkozzon fiával, amikor nem is olyan rég Harry Angliába látogatott. Meghan Markle és a gyerekek azonban hosszú ideje nem is voltak az Egyesült Királyságban, aminek a hivatalos oka az, hogy féltik a biztonságukat. Ugyanis nem kapnak hivatalos védelmet azóta, hogy már nem a királyi család dolgozó tagjai. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.