Ritka pillanat: megmutatta lányait Eva Mendes

anyaság Eva Mendes játszóház Instagram
Szigorú édesanya, de most kivételt tett a színésznő. Eva Mendes játszóházas videót tett közzé a közösségi médiában.

Eva Mendes már nem egyszer nyilatkozott arról, hogy elsősorban anya és csak utána színésznő, így csak akkor vállal el bármilyen munkát, ha a gyerekei nem látják kárát. Az 50 éves világsztár ma már leginkább a Ryan Goslinggel közös lányai, a kilencéves Esmeralda és a nyolcéves Amada nevelésére koncentrál.

Eva Mendes For New York & Company Spring Launch 2014
Eva Mendes bevallotta: utálja a játszóházakat
Forrás: AFP

Édes videót osztott meg lányairól Eva Mendes

Bár Mendes és Gosling is azon a véleményen van, hogy nem kell a gyerekeket folyton a közösségi médiában mutogatni, a minap a színésznő Instagram-sztorit tett fel arról, ahogy a gyerekei játszóházba mennek. A videó szelfinek indult, de az édesanya csak megmutatta a lányokat is és arról is beszélt, nem igazán szereti a játszóházakat és a játszótereket sem, de néha hajlandó ott maradni hosszabb ideig, ha látja, hogy a gyerekek jól érzik magukat.  "Az anyaság kész őrület. Ha követsz, tudod, hogy utálok játszótérre járni... De a fenébe, ez annyira jó nekik!" - tette közzé Mendes. 

 

A színésznő olvasáspárti

Mendes úgy véli, hogy sosincs elég korán a gyerekeket a könyvek szeretetére és az olvasásra nevelni. Eva nemrég arról is beszélt, hogy a könyv hogyan segíti őt a lányaival való kapcsolatteremtésben, különösen akkor, ha nem tudnak elég időt együtt tölteni. "Nagyon fontosnak tartom, hogy könyveket olvassak a gyerekeknek. Megnyitja az ajtót ahhoz, hogy sok olyan dologról beszélgessünk, ami amúgy eszünkbe nem jutna" - vélekedik. 

Eva Mendes szigorú édesanya

Mendes egy korábbi videójában arról beszélt, szerinte a gyerekei nem elég idősek ahhoz, hogy a világhálón szörföljenek, és egy követői kérdésre azt válaszolta, hogy még nem is tudja, mikortól találja majd őket annak. "Egyelőre figyelem őket, mellette lépést tartok a kutatásokkal, hogy a közösségi média hogyan hat a gyerekek agyára" - nyilatkozta.  A nyolcéves Esmeralda és a hétéves Amada természetesen használhatják az iPad-et, az édesanyjuk által letöltött filmeket nézhetik rajta.

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.