Rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak a magyar énekesnőnél: meg kellett operálni

Gubik Petra
Instagram/Gubik Petra -
Gubik Petra operáció daganat
Gubik Petra még csak 17 éves volt, amikor észrevett egy csomót a pajzsmirigyénél. Nem sokkal később kiderült, hogy rpsszindulatú daganata van.

Gubik Petra volt Hevesi Tamás vendége a Mi van a zsebedben? című podcastben. A színésznő őszintén mesélt a pályakezdéséről, útkereséséről, és persze arról is, milyen érzés volt, amikor megnyerte a TV2-n futó Sztárban Sztárt. Az adás végén kiderült az is, hogy az énekesnőnek élete végéig gyógyszert kell szednie, mert tinikorában rosszindulatú daganattal küzdött.

Gubik Petra
Gubik Petra
Forrás: Instagram/Gubik Petra

„Gimnazista voltam, harmadikos. Nagyon meg voltam fázva, olyan volt, mintha mandulagyulladásom lett volna. Tapogattam a nyirokcsomóimat, és picivel lejjebb észrevettem egy diónagyságú göböt. Emlékszem, bementem anyukámhoz a szobába, ruhát hajtogatott éppen, és mondtam neki, hogy: te anya, az létezik, hogy a nyirokcsomó itt lejjebb van, és így ki lehet tapintani? Anyukám is megnézte és érezte, hogy valami nem stimmel" - kezdte a történetet Gubik Petra, akit az édesanyja rögtön másnap orvoshoz vitt.

Gubik Petra akkor még nem fogta fel, miről is van szó

Meg kellett komolyan vizsgálni, és már akkor is volt orvostól orvosig járkálás, mert az egyik ezt mondta, a másik azt. Végül műtétre került sor a debreceni klinikán, mert az is egyértelművé vált, hogy ezt a daganatot onnan nem lehet kirobbantani. Az egy nagyon furcsa pillanat volt, amikor megérkezett a biopszia eredménye, és azt mondták, hogy ez rosszindulatú, és minél előbb ki kell onnan szedni. Ezek nagyon kemény dolgok. Tizenhét éves voltam, nem fogtam fel. Anya és apa annál inkább

 - idézte a Bors az énekesnőt. 
 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.