Penny Lancaster a klimax borzalmas tüneteiről beszél: Rod Stewart felesége tányérokat is tört

F1 Grand Prix of Las Vegas - Qualifying
Getty Images/F1 Grand Prix of Las Vegas - Qualifying - Mark Thompson
interjú Penny Lancaster klimax Rod Stewart
Rod Stewart felesége sosem tagadta, hogy a menopauzát megelőző időszak milyen hatással volt az életére. Penny Lancaster felesége tányérokat dobált át a konyhán, hangosan csapkodott. A modell nem viselte jól a klimaxot, de már túl van rajta. Férje sokat segített neki ebben az időszakban.

Penny Lancaster egy interjúban mesélte el, hogy a premenopauza időszaka hogyan hatott az ő és családja életére. Mint mondta, nem jelentett neki problémát: „Felkaptam a tányérokat, és átdobáltam őket a konyhán. Ami felháborító dolog, mert ki a fene dobná el a vacsorát? Olyan erősen dobáltam ezeket a tányérokat a konyhában, ahogy csak tudtam, hogy minél nagyobb zajt csapjak” — mesélt a klimax alatti viselkedéséről a volt modell, hozzátéve, hogy férje, Rod Stewart segített neki. Megkérte a két fiunkat, Alastairt és Aident, hogy hagyják őt egy kicsit, menjenek egy másik szobába, miközben vigasztalta feleségét, és arra biztatta, hogy forduljon orvoshoz.

Penny Lancaster bevallotta, őt is megviselte a klimax
Penny Lancaster bevallotta, őt is megviselte a klimax
Forrás: NurPhoto via AFP/Robin Pope/NurPhoto

Penny Lancaster először téves diagnózist kapott, később derült ki, hogy ez már a klimax

A háziorvosánál azonban tévesen depresszióval diagnosztizálták a Loose Woman című beszélgetős műsor házigazdáját, és antidepresszánsokat írtak fel neki, amitől általános apátiát érzett. A kétgyermekes anyuka azon is elgondolkodott, hogy talán a COVID-19 okozza a gondjait. Úgy érezte, mintha szabályosan forrna a vére, aztán hirtelen, mintha meg akarna fagyni. Végül a stábtagok figyelmeztették, hogy talán klimaxol, és a megfelelő irányba terelték Pennyt.

Rod Stewart mindenben támogatta feleségét, és a Loose Women egyik adásában a rock and roll sztár így mesélt a nehá időszakról: „Csak gugliztam és gugliztam és gugliztam. Azt írták, hogy „Fogd be és értsd meg”. Ez egy törékeny, félelmetes helyzet volt, mert ő tényleg nem az az ember volt, akit feleségül vettem. De megbeszéltük, ami szerintem a legfontosabb dolog, amit egy pár tehet.”

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.